1 Ocak 2018 Pazartesi

Kördüğüm 1 Ocak 2018 Son Bölüm izle

Kördüğüm 1 Ocakta yeni yılda yeniden birlikte olmanın mutluluğu içinde özetlerimize devam ediyoruz. Yeni yılda sizin için hayırlı olan tüm dualarınızın kabul edilmesi dileğiyle kaldığımız yerden devam ediyoruz. İşça Sachi den Veer in inanmamasına rağmen şüphelenmektedir. İşça Sachi ye tatlı getirir. Yanına da tuz ve şeker koyar. İşça afiyet olsun diyerek odadan çıkar. Sacgi tatlının tadına bakar. Şekerinin eksik olduğunu görünce şeker ilave eder. Ancak şeker yerine tuz ilave edince yakayı ele verir.
Kördüğüm 148.Bölüm izle 1 Ocak 2018 Pazartesi Tek Parça, Kördüğüm son bölüm full hd izle, Kördüğüm 148.bölüm indirmeden izle, Kördüğüm yeni bölümü canlı izle, Kördüğüm dizisi 148.bölümü 1 ocak 2018 günü kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Onu gizlice izleyen İşça Sachi nin sahtekar olduğuna kanaat getirmiştir. Onun daha önce yaptıklarını da düşünerek gördüklerini desteklemiştir. Sonrasında Veer ile karşılaşır. Ona bir şeyler söylemek ister. Bu sırada Satya nın bir mektup okuduğunu görürler. Satya üzgündür. Veer ne olduğunu sorar. Satya Sachi nin ünversiteye kabul edildiğini ancak kör olduğu için gidemediğini söyler. İşça Satya nın da yalan söylediğini düşünür.
Divya geleceği için Jogi çok heyecanlıdır. Damini onlara sürpriz için çiçekelerden hoş geldin yazısı yazar girişe. Jogi bu inceliğinden dolayı Damini ye teşekkür eder. Puştkar ise biraz sonra kopacak gürültüyü düşünerek sırıtmaktadır. Tapasya Chanada nın Veer e İşça tarafından büyü yapılmıştır laflarını düşünmektedir. Bunun için İşça nın odasına gider. Yerde Raghu nun kartını bulur. İşça ile Raghu nun iş birliği yaptığını düşünür. İşça nın telefonundan Raghu yu arar. Ona konuşmak istediğini söyler.
Kördüğüm Son Bölüm izle
Tapasya Raghu ile bir kafede buluşur. İşça yı nerden tanıdığını sorar. Raghu bir araba kazasında tanıştıklarını ve masrafları karşılamak üzere kartını ona verdiğini söyler. Divya nihayet evine dönmüştür. Ev halkı ile hasretlik giderdikten sonra Jogi ve Damini odalarına gider. Ortalık çakallara kalmıştır. Puştkar hemen Divya ya fitne sokmaya başlar. Ancak beklenmedik olay Puştkarın suratına tokat olarak gelir. Divya kocasına çok güvendiğini söyleyerek Puştkar ın unutamayacağı bir tokat atmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder