3 Ocak 2018 Çarşamba

Ah Kalbim 77.Bölüm Fragmanı 4 Ocak 2018

Ah Kalbim son bölümde Pragya kendisini evden kovdurmak için para dolu çantayı çalmıştı. Abhi paranın bir kısmını bankaya yatırın dedikten sonra paranın çalındığı ortaya çıkmış, Tanu da tiyatro icabı Pragya’yı suçlamıştı. Dadi ise Pragya’nın böyle bir şey yapacağını asla kabul etmemektedir. Tanu onları Pragya’nın odasına götürerek delilleri göstereceğini söylemiştir.
Ah Kalbim 77.Bölüm Fragmanı izle, Ah Kalbim dizisinin 4 Ocak 2018 perşembe akşamı kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan Ah Kalbim 77.Bölüm fragmanı izlemeniz için sitemizde hazırdır. Ah Kalbim son bölüm fragmanını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Ah Kalbim 4 Ocak’da neler olacak? Ah Kalbim 77.bölüm tanıtımı yayınlandı.
Evde çok mutlu anlar yaşanmaktadır. Ancak Tanu bunun nasl olduğunu sorgular ve Pragya’nın hamile olmadığını söyler. Dadi ise onun doktor mu olduğunu söyler ve elindeki raporu ona gösterir. Raporda Pragya’nın hamile olduğu yazıyordur. Tanu Abhi’den bunun nasıl olduğunu bilmek ister. Abhi vallaha her yer çocuk oldu nasıl oluyorsa oluyor diye onunla dalga geçer. Sonunda rapora Tanu yerine Pragya yazdırdığını itiraf eder. Eğer böyle yapmasaydı evdekilere ne söyleyebilirdi.
Ah Kalbim Dizi Fragmanları
Tanu hemen Pragya’nın değil kendisinin hamile olduğunu söylemesi için Abhi’yi uyarır. Sarla da eve gelmiş ve mutlu haberi almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder