5 Ocak 2018 Cuma

Ah Kalbim 79.Bölüm 6 Ocak 2018

Bülbül Tanu’nun neden eve geldiğini öğrenmek istiyor. Pragya zorda kalarak ona Tanu’nun erkek arkadaşı olduğunu söyler. Bülbül buna çok sevinir ve Tanu’ya da sorar erkek arkadaşını.
Ah Kalbim 79.Bölüm izle 6 Ocak 2018 Cumartesi Tek Parça, Ah Kalbim son bölüm full hd izle, Ah Kalbim 79.bölüm indirmeden izle, Ah Kalbim yeni bölümü canlı izle, Ah Kalbim dizisi 79.bölümü 6 ocak 2018 akşamı kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Tanu evet diye zoraki bir cevap verir. Bülbül Abhi’yi aklından çıkarmanın güzel olduğunu söylerken Pravya’ya sarılarak finalin yakın olduğunu söyler. Bülbül dışarı çıktığında Abhi ile karşılaşır ve Tanu’nun erkek arkadaşı olduğunu söyler. Abhi bunu nereden öğrendiğini sorar. Bülbül onun üzerinde casusluk yaptığını ve Pragya ile senin aranda bir engel olmadığını söyler.
Ah Kalbim Son Bölüm izle
Abhi Panditten evlilik tarihi almak için telefonla konuşur. Sarla 3 hafta sonra olmasını ister. Ancak Abhi 1 hafta içinde olacağını ve evliliğin kendi sorumluluğu altında olduğunu söyler. Purab da hemen olmasını istemez. Onlar bu şekilde keyifle konuşurlarken Nikhil diye bir adam gelir. Purab Nikhil’i Abhi ile tanıştırır. Delhi’de gösteri yaparken tanıştıklarını söyleyince Abhi de tanır. Tanu da merdivenlerden inerken Nikhil ile göz göze gelir ve heyecan mı desem, korku mu desem Tanu’nun dengesi kaybolur ve düşmek üzereyken Nikhil tarafından kurtarılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder