4 Ocak 2018 Perşembe

Ah Kalbim 78.Bölüm 5 Ocak 2018

Abhi ve Pragya odalarında tartışırlarken Abhi içkisini çıkarır. Prgya da battı balık yan gider hesabı içkiden içmek ister. Abhi hamile birisinin içki içmesi doğru mu diye dalga geçer ancak Pragya ısrar edince şişeyi sonuna kadar tüketirler. Sarhoş sarhoş konuşmaya başlarlar. Abhi hamile olman Dadi için iyi oldu diye söyleyince Pragya beni bir kez öpmedin bile nasıl hamile kalırım diye çıkışır. Abhi onu öpmeye çalışır.
Ah Kalbim 78.Bölüm izle 5 Ocak 2018 Cuma Tek Parça, Ah Kalbim son bölüm full hd izle, Ah Kalbim 78.bölüm indirmeden izle, Ah Kalbim yeni bölümü canlı izle, Ah Kalbim dizisi 78.bölümü 5 ocak 2018 akşamı kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Pragya öpüşmeyi bilmediğini söyleyince Abhi ona öğreteceğini söyler. Onlar öpüşmeye çalışırlarken Tanu içeri girer. Bu rezalete son vermelerini ister ancak Abhi hiç bir şey olmamış gibi Pragya’yı öpmeye devam eder.
Ah Kalbim Son Bölüm izle
Pragya Tanu’yu masaya , Abhi’de içindeki çocuğu çıkartalım ve Pragya’ya verelim diye söylenir. Abhi bıçak isteyince Tanu odasına fırlar. Dadi ve Dasi de Abhi’nin yeni albümü ve bebeği için verilecek olan parti için düzenleme yapmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder