5 Ocak 2018 Cuma

Kördüğüm 6 Ocak 2018 Son Bölüm izle

Kördüğüm dizisinde Satya ve Sachi planlarını uygulamaya koymak için harekete geçerler. İlk olarak Veer’i iş yerinde öldürmeyi düşünürler. Bu planlarını İşça duyar ve ne yapacağını düşünür. Evde Veer’in başına gelecekleri düşünerek ağlamaktadır. Bundela evinde yeni bir ritüel yapılmaktadır. Herkes duasını ederek ritüelleri tamamlarken İşça nın gözü Sachi nin üzerindedir.
Kördüğüm 153.Bölüm izle 6 Ocak 2018 Cumartesi Tek Parça, Kördüğüm son bölüm full hd izle, Kördüğüm 153.bölüm indirmeden izle, Kördüğüm yeni bölümü canlı izle, Kördüğüm dizisi 153.bölümü 6 ocak 2018 günü kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Tapasya da kendi odasında Satya ve Sachi nin kim olduklarını düşünmektedir. Sachi nin kör olmadığına şahit olan Tapasya korkmaktadır. Veer ve Satya ise ofistedirler. Şantiyeye çıkmak için hareket ettiklerinde Satya kardeşine mesaj çeker. Mesajda hazır ol yazmaktadır. Sachi mesaja bakarken İşça da onu takip etmektedir. Sachi bir ara ayağa kalktığında İşça onun harekete geçtiğini düşünür. Ancak Sachi su içtikten sonra yerine geçer.
Kördüğüm Son Bölüm izle
Veer ve Satya şantiyeye doğru giderken Satya imzaların eksik olduğunu ve Sachi nin buraya gelmesi gerektiğini söyler. Veer annesini arar ve Sachi nin inşaata gelmesini ister. Mai Sachi nin yanına giderek imzalaman gereken evraklar varmış diyerek Sachi yi gönderir. Tapasya da Raghu nun Satya ve Sachi ile ilgisinin ne olduğunu öğrenmek için onunla buluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder