2 Ocak 2018 Salı

Ah Kalbim 76.Bölüm 3 Ocak 2018

Tanu ve Aliya’nın yapamadığını Pragya gerçekleştirmiştir. Tanu bebeği sayesinde Pragya’yı kandırmayı başarmış ve Abhi’nin evine gelmiştir. Şimdi Pragya’yı daha zor bir süreç beklemektedir. Tanu’yu Dadi’ye kabul ettirmelidir. Yoksa Dadi torunsuz kalacaktır.(Bu saçma fikir Pragya’ya aittir) Pragya işi gücü bırakır Dadi’nin ve aile bireylerinin kendisinden nefret etmesini sağlamaya çalışır.
Ah Kalbim 76.Bölüm izle 3 Ocak 2018 Çarşamba Tek Parça, Ah Kalbim son bölüm full hd izle, Ah Kalbim 76.bölüm indirmeden izle, Ah Kalbim yeni bölümü canlı izle, Ah Kalbim dizisi 76.bölümü 3 ocak 2018 akşamı kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Akash ve Rachna gezerken Sarla ile karşılaşırlar. Rachna Pragya sayesinde evlendiklerini, Pragya’nın Dadi’yi karşısına alarak ona hakaret ettiğini anlatır. Rachana Pragya’nın çok garip davrandığını da söyler.
Ah Kalbim Son Bölüm izle
Sarla gerginleşir. Bu arada Aliya arkadaşları ile birliktedir. Erkeklerden biri Aliya’dan odasını terketmesini yoksa geçen günkü gibi havuza atacağını söyler. Aliya’nın aklına bir fikir gelir ve erkek arkadaşından üstünü çıkarmasını ve kendisini taciz ediyormuş gibi yapmasını ister.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder