7 Ocak 2018 Pazar

Ah Kalbim 81.Bölüm 8 Ocak 2018

Bülbül’ün evliliği öncesi kına etkinliği yapılmaktadır. Dasi Purba’tan Bülbül’ün mehendisindeki ismini bulmasını ister. Purab bir müddet baksa da bulamaz. Abhi ona yardımcı olacağını söyler. Bülbül’ün elini tutar ve mehendi tasarımının Bülbül’ün yüzüne benzediğini söyler. Neşeli dakikaların yaşandığı kına etkinliğinde Abhi Purab’a Bülbül’ün başkasının ismini yazdığını söyler. Sarla ise Purab’ın bulmasını ister. O sırada Pragya’yı gören Abhi fugy diye onun peşine gider. Pragya düşünceleriyle onu duymamaktadır. Pragya sadece Tanu’yu düşünmektedir.
Ah Kalbim 81.Bölüm izle 8 Ocak 2018 Pazartesi Tek Parça, Ah Kalbim son bölüm full hd izle, Ah Kalbim 81.bölüm indirmeden izle, Ah Kalbim yeni bölümü canlı izle, Ah Kalbim dizisi 80.bölümü 8 ocak 2018 akşamı kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Doktor Dadi’yi kontrol ettikten sonra Dadi Abhi’yi de kontrol etmesini ister. Şakacı Abhi de Pragya’nın hamilelik kontrolü yaptırmasını ister. Dadi çok ısrar edince doktor Abhi ve Dadi’nin kontrolünde Pragya’nın odasına gider.
Ah Kalbim izle
Odada Prgaya elindeki bıçakla doktoru karşılar ve Dadi’ye bir şey söylemesi halinde onu keseceğini söyler. Doktor dışarı çıktığında doktor onun çok iyi hamile olduğunu, futbol bile oynayabileceğini söyler. Doktor Abhi’ye Pragya’nın hamile olmadığını ancak deli olduğunu söyler. Abhi korkmuş gibi yapar. Odaya geldiğinde Pragya’yı gülerken görür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder