1 Ocak 2018 Pazartesi

Adını Sen Koy 1 Ocak 2018 Son Bölüm izle

Geçen sezon Trt 1 ekranlarında yayınlanan dizi başarılı bir iş çıkartmış ve Star Tv ye transfer olmuştu. Dizi bu sene de beklenenin üzerinde bir başarı sergiledi ve neredeyse haftalık d,z,lere yakın bir reytinge ulaşmayı başardı. Bir günlük dizi için çok büyük bir başarı elde eden Adını Sen Koy Star Tv içinde oldukça iyi bir gelir kapısı oldu.
Adını Sen Koy 251.Bölüm izle 1 Ocak 2018 Pazartesi Tek Parça, Adını sen koy son bölüm full hd izle, adını sen koy 251.bölüm indirmeden izle, adını sen koy yeni bölümü canlı izle, adını sen koy dizisi 251.bölümü 1 ocak 2018 akşamı star tv ekranlarından sonra tek parça olarak burada.
Tabi dizinin bu başarısının ardından diğer kanallarda günlük dizi projelerine başladı. Oldukça ciddi bütçe ve oyuncu kadrolarıyla hazırlanan diziler yılbaşının ardından bir bir ekrandaki yerlerini alacak. Bakalım Adını Sen Koy yeni rakipleri karşısında nasıl bir grafik çizecek hepimiz merak ediyoruz.
Adını Sen Koy Son Bölüm izle
Gözü kara Piton ve adamlarının konağa gelerek Zehra’ya silah doğrultması daha sonra Zehra’nın tutuklanmasını fragmanda seyretmiştik. Yasa dışı örgüt üyeliği suçundan tutuklanan Zehra’nın nasıl böye bir işe kalkıştığı bilinmiyor. Acaba bu Bahşende Hanımın hazırladığı bir komplomu ? Ya da Piton ile yaptığı görüşmeler nedeniylemi tutuklandı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder