2 Ocak 2018 Salı

Ah Kalbim 2 Ocak 2018 Son Bölüm izle

Abhi Tanu’nun hamile olmasını öğrendikten sonra Pragya’nın ne kadar iyi niyetli birisi olduğunu anlayabilmiş ve ona sımsıkı sarılmıştı. Pragya Tanu ile birlikte Abhi’nin yanına geldiğinde Abhi Pragya’ya söz verdiği gibi ona sarılır ve ondan özür diler. Pragya uzaklaşmaya çalışırken Abhi onu ellerinden yakalar. Pragya’nın elleri yavaş yavaş kaymaya başlar. Pragya uzaklaşırken Tanu Abhi’yi öpmeye devam eder.
Ah Kalbim 75.Bölüm izle 2 Ocak 2018 Salı Tek Parça, Ah Kalbim son bölüm full hd izle, Ah Kalbim 75.bölüm indirmeden izle, Ah Kalbim yeni bölümü canlı izle, Ah Kalbim dizisi 75.bölümü 2 ocak 2018 akşamı kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Pragaya bir taksiye binip uzaklaşırken Abhi de arkasından koşar ancak yetişemez. Pragya eve geldiğinde Dadi’nin yanına gelir. Ancak Dadi uyumuştur. Pragya ona Tanu ile Abhi’nin evliliğini nasıl kabul ettireceğini düşünmektedir. Pragya odasına döndüğünde Abhi’ye takılır. Çünkü ışıklar kapalıdır. Abhi’ye neden karanlıkta oturuyorsun diye sorduğunda cezalandırılması gerektiğini söyler. Pragya ışığı açtığında ise Abhi’nin kanlar içinde kalmış elini görür. Hemen ilk yardım malzemeleri ile müdahalede bulunur. Abhi kendinden geçmiş bir ruhtan ibarettir. Abhi sabah uyandığında yanında Pragya’yı görür. Pragya ona kahve verir ve acısının geçip geçmediğini soruyor. Abhi Aliya ve Tanu’nun onu evden atmak için çok uğraştıklarını ancak bu sefer kendisinin gideceğini söyler.
Ah Kalbim Son Bölüm izle
İyi de Tanu’yu bu eve nasıl getirecek. Dadi torunu gördüğü zaman beni unutacaktır diye söyler Pragya. Kahvesini bitirmesini ister, Pragya giderken onu durdurur ve hiç bir şey söylemeden öyle bakışırlar. Bu sırada arka planda Ishq bulawa şarkısı çalmaktadır. Dadi ise Pragya’nın davranışlarının bu kadar değişmesini anlayamadığını kuzeni ile konuşurlar. Dasi Pragya ile konuşmaya karar verir. Dasi konuşmaya gittiğinde Pragya işlerini bahane ederek ayrılır. Pragya kimseyle konuşmak istemiyor. Dadi’nin huzursuzluğu gün geçtikçe artmaktadır. Sonunda Prgaya’nın odasına giderler. Abhi’den Pragya’yı soruyorlar. Abhi işleri için çıktığını söyler. Dadi aranızda bir sorun mu var diye sıkıştırır Abhi’yi. Abhi her şeyin 2 gün içinde düzeleceğini söylerken gergindir. Nihayet Pragya Tanu’yu çantalarıyla birlikte eve getirir. Herkes Tanu’nun Aliya’nın yakın arkadaşı olduğu için evde kalacağını söyler. Ancak durum sizinde bildiğiniz gibidir. Tanu buraya Abhi’nin eşi, çocuğunun annesi ve evin hanımı olarak gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder