3 Ocak 2018 Çarşamba

Adını Sen Koy 4 Ocak 2018 Son Bölüm izle

Biricik karısını biran önce ceza evinden kurtarmak için vargücüyle ile uğraşmaktadır. Ömer sonunda Zehranın hapse girmesine neden olan Piton’un kimin köpeği olduğunu anlar.
Adını Sen Koy 254.Bölüm izle 4 Ocak 2018 Perşembe Tek Parça, Adını sen koy son bölüm full hd izle, adını sen koy 254.bölüm indirmeden izle, adını sen koy yeni bölümü canlı izle, adını sen koy dizisi 254.bölümü 4 ocak 2018 akşamı star tv ekranlarından sonra tek parça olarak burada.
Piton Macid’in adamıdır. Bunu farkeden Ömer herşeyin şirketini iflasa sürüklemek için yapıldığını farkeder. Şayet Ömer bunu ispat edebilirse Zehra’nın masumiyetinide kanıtlayacaktır. Acaba Ömer savcıya bunları inandırabilecek midir ?
Adını Sen Koy Son Bölüm izle
Bahşen’de ise Zehra’nın konaktan uzaklaşmasından ötürü mutludur. Zehra yargılandığı 10 yıl cezayı alırsa Ömer için bir seçenek kalmayacakt ve Zehra’yı unutmak zorunda kalacak diye düşünmektedir. Ömer ise Bahşende’nin karşısında durup Zehra’ya olan sevgisini ve güvenini göstermeye devam eder. Babanesinin bu tavrı ona annesinin gidişinden sorumlu olduğu şüphesini güçlendirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder