1 Ocak 2018 Pazartesi

Ah Kalbim 1 Ocak 2018 Son Bölüm izle

Abhi eve geldiğinde Dadi’nin ağladığını görüyor. Dadi eski Pragya’sını istediğini söyler. Abhi de ne olduğunu kendisinin de anlamadığını ancak bunu 1 gün içinde çözeceğini söyler. Abhi Pragya’nın duygularını öğrenmek için çok az bir içki içer ve sarhoş numarası yapar. Pragya’nın kalp kırmada uzman olduğunu söyler. Pragya Tanu’nun gebelik testini yaptıracağını söyler. Abhi onun yalan söylediğini tekrarlar. Abhi yarın herşeyin ortaya çıkacağını düşünürken Pragya da Tanu’nun bebeğini hem abhi’ye hem de Dadi’ye kabullendirmek zorunda olacağını düşünmektedir.
Ah Kalbim 74.Bölüm izle 1 Ocak 2018 Pazartesi Tek Parça, Ah Kalbim son bölüm full hd izle, Ah Kalbim 74.bölüm indirmeden izle, Ah Kalbim yeni bölümü canlı izle, Ah Kalbim dizisi 74.bölümü 1 ocak 2018 akşamı kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Tanu da sırrının açığa çıkmasından korktuğu için testi kendi hastanesinde yaptırmak için harekete geçer. Ancak Abhi onu bir kliniğe götürür. Klinikte testin yapılması için labaratuvar aranmaktadır.
Ah Kalbim Son Bölüm izle
Tanu Sarla ile karşılaşınca panik yapar. Sarla burada ne aradığını sorar. Tanu arkadaşlarıyla geldiğini söyler. Peki Sarla’nın ne işi vardır. Sarla Bülbül’ün sonuçları için geldiğini söyler. Sonra Abhi de Sarla’yı görüyor. Ona görünmemek için köşe bucak kaçan Abhi sonrasında bir sedyeye yatar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder