2 Ocak 2018 Salı

Kördüğüm 2 Ocak 2018 Son Bölüm Full HD izle

Kördüğüm dizisinde işler İşça lehine gelişmeye başlamıştı. İşça kendine gelen güvenle Tapasya ya cevap bile vermeye başlamıştır. Ancak Tapasya çöp kutusunda bulduğu ilaç kaplarını bulana kadar. Tapasya ilaçları gördüğünde Chanda nın söylediklerini hatırlar. Hemen internetten ilaçların içeriklerine bakar. Sonunda ilaçların Veer e ait olduğunu anlar. Tapasya eline geçen kozu değerlendirecektir.
Kördüğüm 149.Bölüm izle 2 Ocak 2018 Salı Tek Parça, Kördüğüm son bölüm full hd izle, Kördüğüm 149.bölüm indirmeden izle, Kördüğüm yeni bölümü canlı izle, Kördüğüm dizisi 149.bölümü 2 ocak 2018 günü kanal 7 ekranlarından sonra burada tek parça olarak sizlerle.
Tapasya İşça nın yanına gider ve elindeki ilaç kutusunu gösterir. Veer den gizlediklerini biliyorum diye İşça ya kızar. Eğer benim hakkımda Veer e bir şeyler anlatırsan ben de bu ilaçların hikmetini anlatırım diye İşça yı tehdit eder.
Kördüğüm Son Bölüm izle
Çocukluğundan bu yana İşça nın ezik rolünde olduğunu bundan sonra da öyle olacağını söyler. İşça ise Veer in kendisini sevdiğini ve senin saçmalıklarına inanmayacağını söyler. Bir müddet sonra İşça ayrılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder