7 Ağustos 2011 Pazar

Ücretsiz Pazar Dizileri Son Bölüm izle

7 ağustos dizilerini ücretsiz ve kesintisiz olarak izleme fırsatını kaçırmayın.

seni bana yazmışlar dizisi full seyret
Seni Bana Yazmışlar 1. Bölüm izle
AŞKLARINI GERİ İSTİYORLAR! En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek… Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir.
,
İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır… Yalçın'la Burcu'yu ayırmak…

sihirli annem dizisi
Sihirli Annem 15. Bölüm izle
Sihirli Annem 15.Bölüm Özeti Star Tv Web Sitesinde Şöyle Yer Aldı:
Dudu, uykusundan aniden uyanır ve Taci'ye seslenir. Taci'yi şatoda arar fakat bulamaz. Sihirli aynadan Taci'yi aramaya kalktığında gördüğü sadece bir boşluktur. Taci'nin görünmez olarak nereye gidebileceğini düşünür ve sihirli aynayı büyülediğinde Betüş Cafe'yi görür. O sırada Betüş, Cem ve Barış, cafe'de masaları düzenlemektedir. Dudu, ne için hazırlık yapıldığını anlayamaz,önceliğinin Taci'yi bulmak olduğunu düşünür ve sihirle gider.Taci'yi şatonun terasında da bulamayınca aklına Perihan'ın şatosu gelir. Sihirli aynadan Perihan'ın şatosunun da boş olduğunu görür.
,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder