9 Ağustos 2011 Salı

Son Bölüm 8 Ağustos Dizileri Full izle

hakan bey dizisi ilk bölümüyle sizlerle oluyor.
Hakan Bey 1. Bölüm izle
Komedyen Hakan Yılmaz, Cumartesi akşamları talk show programıyla izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden komik skeçler, güncel konu ve konuklar, popüler, alternatif müziklerle izleyenlere eğlenceli dakikalar vaadeden Hakan Bey zaman zaman seyircisini de eğlenceye katmayı planlıyor...
,


reis dizisinin ilk bölümü
Reis 1. Bölüm izle
İstanbul Atatürk Hava Limanı’na inen uçak, çok beklenen, çok özlenen bir yolcu getirir. Yolcunun adı Murat’tır. Kimine göre Murat bir oğul, kardeş, yeğen, dayı, kimine göre kuzendir... Bir başkasına göreyse eski sevgili… Murat, pilot olarak döner ülkesine. Mesleğini yapmak için heyecanlıdır. Hayat aslında “sen plan program yaparken başına gelen şeydir.” Bu kural Murat için de geçerli olur.
,


reis 2. bölümünü seyret
Reis 2. Bölüm izle
Karadenizli Torlak ailesinin heyecanla beklediği gün gelmiştir. Havaalanının dış hatlar kapısı açıldığında bütün ailenin heyecanı, büyük bir sevinç ve mutluluğa dönüşür. Murat (Mehmet Akif Alakurt) sonunda dönmüştür. Üstelik pilot olarak… Amerika'dan gelen yolcuyu aynı heyecanla ama farklı umutlarla bekleyen biri daha vardır. ve bakalım 2. bölümde neler olacak
,


ay tutulması dizisinin ilk bölümü ekranlarda
Ay Tutulması 1. Bölüm izle
Evlilik dışı ikiz kızlarını dünyaya getiren Leyla daha baştan yenik başlamıştı verdiği hayat mücadelesine. Çaresiz kadına önce hastanede ikizlerden birinin doğum sırasında öldüğü söylendi, diğerini de o terk etmek zorunda kaldı.
,
Ancak pes etmedi Leyla. 23 yıl sonra tekrar geri döndü kızı için. O Ayla'yı ararken zengin bir iş adamına evlatlık verilen kızı Şebnem de hayattaydı. Yıllar sonra anne ve kızlarının hayatı birleşmişti ama onlar bu gerçeğin farkında bile değildi.

Şebnem ne kadar uysal ve kırılgansa Ayla bir o kadar hırslı, istediğini elde etmek için sınır tanımayan gözü yükseklerde bir genç kızdır. Ayla, Şebnem'in öz babası zannettiği Şevket'in şirketinde çalışan yetenek vaat eden bir desinatördür.


kavak yelleri dizisi
Kavak Yelleri 167. Bölüm izle
Mine, Derya’yı Deniz’in yanında bulur ve Deniz’in, Derya’yı kaçırdığı düşünür. Fakat Derya, Deniz’in yanında çok mutludur. Mine, baba-kızın bu kadar yakınlaşmasından rahatsız olur ve Derya’yı kaybetmekten korkmaya başlar. Telefonla ulaştığı isim Mine’nin niyetini açık eder.
,
Öykü balıkçıda kalırken dışarıdan gelen bir takım seslerle tedirgin olur. Güven, Öykü’nün yardımına koşar. İkili, seslerin kaynağını bulunca çok şaşırır. Artık barınakta bir misafirleri daha vardır. Aslı’yı, Efe’nin sünnet telaşı sarar.


tövbeler tövbesi dizisi
Tövbeler Tövbesi 20. Bölüm izle
Pelin'i evden kovan Egemen kızının gitmesine çok üzülmüştür, Mahir'lerin evine Pelin'i almaya gider. Mahir'le Pelin'in birlikte olmasını kabul eden Egemen türlü oyunlar peşindedir… Egemen'in oyunları yüzünden Mahir'in başına gelmeyen kalmaz.
,


dinle sevgili dizisi
Dinle Sevgili 37. Bölüm izle
Mehmet, İngiltere’de Hande ise İstanbul’da üniversite radyosunda program yapan tutkulu iki gençtir. İki okul radyosunun ortaklaşa düzenlediği bir yarışma sayesinde Mehmet İstanbul’a gelir. İlk görüşte Hande ve Mehmet arasında bir elektriklenme yaşanır.
,
Ancak Hande’nin en yakın arkadaşı Ceren’in, Mehmet’i görmesi sonucu hiç hesap etmedikleri bir durumla karşılaşacaklardır. Ceren lise yıllarında Mehmet’le aşk yaşamış; aradan yıllar geçse de unutamamıştır. Hande, en yakın arkadaşı Ceren uğruna Mehmet’ten uzak durmayı başarabilecek midir?


karadağlar dizisi
Gülali'nin evlendiği haberini aldıktan sonra kendini asmaya kalkışan Gülhayat, bu kararından Halit sayesinde vazgeçer. Gülali'yle birlikte olma konusunda tüm umudunu kaybeden Gülhayat Halit'in evlenme teklifini kabul eder.
Karadağlar 38. Bölüm izle
Uzun zamandır Cemal'i nüfusuna geçirerek bütün malvarlığını onun üzerine geçirmek için uğraşan Remziye, en sonunda Cemal'i ikna eder. Cemal'in artık zengin bir adam olduğunu öğrenen Halit ise onun servetini elde edebilmek için Cemal'e yakınlaşır ancak Halit'in Cemal'i kontrol edebilmesi için öncelikle Remziye'nin kasabadan gitmesi gerekmektedir.
,
Bu arada Selahattin zenginleştikten sonra Kadir'i terk ederek Selahattin'in yanında çalışmaya başlayan Zuhal'le Selahattin arasında bir yakınlaşma başlar.

Bin Yılın Edebi Eseri Karamazov Kardeşler, 'Karadağlar' ile Show TV'de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder