8 Mayıs 2011 Pazar

Son Bölüm 9 Mayıs Dizileri izle

aşk ve ceza dizisi
Yavuz'un gerçek yüzünü görmesi ile hayal kırıklığı yaşayan Çiçek ne yapacağını bilemez haldedir. Aklını toparlamak için birkaç gün uzaklaşmaya karar verir. Gittiği yerde ise ona düştüğü umutsuzluktan kurtulabilmesi için yardıma hazır bir dost beklemektedir.
Aşk Ve Ceza 56. Bölüm izle
Yavuz, içinde bulunduğu durumdan kurtulamamanın hesabını Cemal'e sorarken bir yandan da hain yüreğinin esiri olmaya devam etmektedir. İntikam yeminleri eden Yavuz'un korkunç yeni planı hazırdır!
,

küçük sırlar dizisi
Çetin, Cem Aslan'ı barın haklarını devretmeye ikna edebilecek tek kişinin Ayşegül olduğunun farkındadır. Ona boyun eğer. Oyunu Ayşegül'ün kurallarına göre oynayacaktır.
Küçük Sırlar 41. Bölüm izle
Demir, Su'nun sahte sevgili numarasını çözdüğü için sevinirken, bu oyunun gerçeğe dönüşmek üzere olduğunu anlar. Su'yu, tekrar kaybetmeye tahammülü yoktur. Oyunu bozmak için elinden geleni yapar.
,


yer gök aşk dizisi
Yusuf, Bade'yle fuarda baş başadır ve bu durum Havva ve Mehmet'i çılğına çevirmiştir. Havva bütün sinirini Hamiyet'ten alacaktır. Tehdir edilen Hamiyet bir an önce Havva'dan kurtulmak zorundadır.
Yer Gök Aşk 38. Bölüm izle
Bu kez olaylar Hamiyet'in lehine gelişecektir. Jandarma Havva'nın darp olayıyla ilğili yeni zanlılar bulmuştur.
,


arka sokaklar dizisi
Handan üvey babasının tacizlerinden kaçıp, Ekber’in sevgilisi olmuştur. Erkek kardeşi Selçuk gelip ablasından yardım ister. Babası Ziya Bey’in sağlık durumu ciddidir. Hayattaki son günleridir. Ve tefeci Osman’a borcu vardır. Handan erkek kardeşinin hatırına bu borcu ödemeyi kabul eder ve Osman’ın galerisine gider.
Arka Sokaklar 203. Bölüm izle
Osman pisliğin tekidir. Handan’ı görünce parayı falan unutup, ahlaksızca bir teklifte bulunur. Sonrasında da Osman ölü bulunur. Rıza Baba ve ekip, Osman’ın katilinin peşine düşer. Rıza evde bahçe sezonunu açmak ister ve Ayla’ya enfes bir sofra kurdurtur. Ayla ve Pınar montlara sarılıp otururlar. Hava soğuktur.
,


karadağlar dizisi
Gülhayat'ın babasının ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu ve bunun intikamını istediğini öğrenen Halit, bütün bunları bildiğini Gülhayat'a anlatır. Halit'i bir şekilde kandırabileceğini bilen Gülhayat ise Halit'in bütün iddialarını inkar eder ve onunla bir anlaşma yapar.
Karadağlar 26. Bölüm izle
Gülhayat'ı asıl rahatsız eden konu ise Gülali'ye yazdığı mektupta anlattığı şeyleri Halit'in nereden bildiğidir. Mektubu okuyarak Gülhayat'la ilgili tüm gerçeği öğrenen Gülali ise Gülhayat'a güvenemeyerek hata yaptığını anlar ve ondan bir şans daha istemeye gider.
,


kanıt dizisi
Ramazan Gezgin silahlı bir saldırı sonucu evinin bahçesinde öldürüldü! Soruşturma ilerledikçe, deliller Ramazan Gezgin’in herkesten sakladığı farklı bir hayatı olduğunu ortaya çıkardı. Kurbanın sırrı neydi? Bu sırrı kimler biliyordu? Aslında kendini kurtarmak için yaptığı büyük hata, kurbanın sonunu mu hazırlamıştı?
Kanıt 42. Bölüm izle
Beğeniyle izlenen dizide cinayetlerini çözülmesinde olay yeri incelemenin ve cinayet masasına yardımcı olan laboratuarın ne denli önemli bir görev üstendiğini gözler önüne seriyor.
,


halil ibrahim sofrası dizisi
Yasemin ile barışmak için surun tepesine çıkan Münir, bir daha aşağı inemez. Ali, oğlunu aşağı indirebilmek için onun yanına çıkar. Ali, Münir ile beraber yavaş yavaş aşağı inmeyi planlamaktadır. Ancak Nuri, itfaiye arabasının tepesinde karşılarına çıkınca Münir daha çok korkar.
Halil İbrahim Sofrası 35. Bölüm izle
Münir güç bela aşağı indiğinde ayakta duramamaktadır. Dr. Zeki teşhisi koyar: Münir vücut dengesini kaybetmiş ve vertigo olmuştur. Ama bu hastalık bile Münir’in Yasemin ile barışmaya çalışmasını engelleyemez.
,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder