7 Mayıs 2011 Cumartesi

Bedava 8 Mayıs Dizileri izle

gönülçelen dizisi
Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin ve Onur Saylak’ın başrollerini üstendiği dizi, başarısını da korumaya devam ediyor.
Gönülçelen 50. Bölüm izle
Mahalleye gelen sürpriz isim Hasret ve Murat ilişkisini doğrudan etkiler. Hasret yeni bir teklif alır ve bir gelecek planı yapmak zorunda kalır. Önünde yurtdışı kapıları açılmıştır. Ancak Murat'ın onu bırakmaya niyeti yoktur. İşleri hızlandırıp Hasret'in karşısına çıkar! Diğer yandan Ceren, Levent'in yanına taşınır. İlk günler güzel geçse de, sonrasında Murat yüzünden bir tartışma yaşarlar. Murat ve Levent bir kez daha buluşur. Bu sefer ortak bir nokta bulmaya çok yakınlardır.
,
Cafer mahalleye geri döner ancak Balçiçek ile arası hemen düzelmeyecektir. Esas merak edilen konu ise Kobra'nın nerede olduğudur. Öte yandan Saime'nin bir misafiri vardır. Bu kişi Nesrin'den başkası değildir!


arka sıradakiler dizisi
Oktay ve Gamze balayını yarıda kesip evlerine dönerler. Peşlerine düşenin kim olduğunu öğrenmek isteyen Oktay Cüneyt’ten yardım ister. Katil ise vazgeçmeden, avını yalnız yakalamak için pusuda beklemeye devam etmektedir.
Arka Sıradakiler 156. Bölüm izle
Şebnem’i gören İbo sevinçten deliye döner. Sibel’i nihayet bulduğu için mutludur. Ama Şebnem ona ters davranmaktadır. Sibel olduğunu kabul etmez. İbo inancından vazgeçmez. Sibel’in Şebnem gibi davranmasının ardında mutlaka bir sebep olduğuna inanır. Umutla bekleyecektir. İbo için endişelenen, gördüğü kişinin Sibel değil Şebnem olduğunu anlatmaya çalışan ama başaramayan Meryem arkadaşlarından yardım ister. Tayfa şaşkınlık içerisindedir. Kim haklıdır?
,
Saffet dövüşmeye Zehra şarkı söylemeye devam eder. Yaptıkları işler aralarındaki uçurumu büyütmektedir. Ama aralarındaki tutku çok güçlüdür. Zehra sürekli kendisini dinlemeye gelen gizemli yabancının kimliğini öğrenmek için araştırmalara girişir. Ama kendisini bekleyen korkunç sürprize hazır değildir.


behzat ç dizisi
Ahmet Doğru adlı kişisel gelişim uzmanı evinde ölü olarak bulunur. Ahmet boğularak öldürülmüştür. Cesedi bulan komşu, katili kapı deliğinden görmüştür. Başında motorcu kaskı olduğunu söyler. Cinayet ekibi Ahmet'in danışmanlık yaptığı kişileri araştırır. Seda isimli bir kadına yaşam koçluğu yaptığı öğrenilir.
Behzat Ç 32. Bölüm izle
İfadesi alınan Seda, Ahmet'in ölmeden önce verdiği seminerden bahseder. Seminerin ardından Ahmet'in apar topar gittiğini anlatır. Bununla birlikte yayıncısından alınan bilgiye göre Ahmet, yakın zamanda İstanbul'a gitmiş ve döndüğünden beri tuhaflaşmıştır. Cinayet ekibi seminerin video kaydını izler. Görüntülerde Ahmet'in yanından ayırmadığı bir çanta olduğunu görürler.
,


aşk bir hayal dizisi
Şahin'in tuttuğu dedektif Miran'ın izini sürmektedir. Miran'a ulaşabilmek için her yolu dener. Hapisteki bir adamdan yardım alarak Miran'ın yaşadığı yere ait bilgi alır ve araştırmak için oraya gider.
Aşk Bir Hayal 71. Bölüm izle
Dildar'ın son tetkikleri yapılmaktadır. Akşama taburcu edilecektir. Miran, Dildar'ın taburcu edileceğini öğrenir, Asmin'i almak için hastaneye gitmeye karar verir.
Şahin karısının mezarını ziyaret eder. Oğlu Reşo'yu Miran'ın elinden alıp ona sahip çıkacağına dair söz verir.
,
Miran'ın adamları dedektif Fikri'yi yakalarlar ve Miran'ın karşısına getirirler. Miran dedektife de kendince gereken cezayı verir.
Barbara'nın ablası Karolin Mardin'e gelmiştir. Baran'la karşılaşırlar ve evlerine yemeğe davet ederler. Baran başına geleceklerden habersiz, Maryam'a yalan söyleyerek Barbara'nın evine yemeğe gider.


nuri dizisi
Leyla Cafe açılıyor, Reyna kıskançlık krizine giriyor
‘Leyla Cafe’ tamamlanmıştır. Bu durumu kıskanan Reyna, dev bir ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenlemeye karar verir. Çok ünlü bir sanatçının da partisine katılmasını isteyen Reyna’ya Nuri ve Mesut, Ajda’yı organize etmişlerdir.
Nuri 11. Bölüm izle
Alaçatı’nın tüm ileri gelenlerinin katıldığı parti de Ajda’nın son anda bekledikleri gibi gerçek Ajda Pekkan olmadığını anlayınca Nuri, çareyi Zafo ve Cengo’yu sahneye çıkarmakta bulur. Balçiçek, Nuri Palas’ta çalışmaya başlamıştır.
,
Çılgın dansları ve almanca şarkılarıyla Mevcut’u sürekli sıkıştıran ve taciz eden Balçiçek bir yandan iyice Nuri ve Reyna’nın gözüne girmeye başlamıştır. Zafo ve Cengo’dan kurtulmaya karar veren Leyla ve eltiler çetesi, onlara gizli bir oyun oynar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder