2 Şubat 2011 Çarşamba

3 Şubat perşembe dizileri ücretsiz izle

Perşembe akşamlarının beğeni ile izlenen dizileri yeni bölümleriyle 3 şubat akşamı yine soluksuz devam etmekte.

Fatmagülün suçu ne dizisi
Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm izle
Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş ediyor. Mustafa inanmak istediği gerçeklerin koca bir yalandan ibaret olduğunu, en nefret ettiği kişiden, Kerim’den öğrenir.
,


Düriyenin güğümleri dizisi
Düriyenin Güğümleri 26. Bölüm izle
Zühtü ve Dürüye düğün hazırlığındayken Ümit, Almanya'da Helga'yı bulur. Halime, Huriye ve Hayriye ise gizlice evlenirken Zühtü nikah dairesini basar.
,

Tek türkiye dizisi
Tek Türkiye 128. Bölüm izle
Hiç beklemedikleri bir anda Çetin tarafından yenilgiye uğrayan Ümit Erleri, bunu telafi etmek için her şeyi düşünürler. Tek kurtuluş yolu olarak önderi kaçırmaya karar verirler. Çako, öndere tehditler savurur; böylece arkadaşlarının özgürlüğünü garanti altına almayı planlar.
,

Lale devri dizisi
Lale Devri 19. Bölüm izle
İkbal, Zümrüt ten kurtulmak için yaptığı planın ikinci aşamasına geçmiştir. Erkan ı gerçek bir iş adamına dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapar. Erkan la vakit geçirirken Necip tarafından izlendiğinin farkında değildir. Necip, İkbal i deliler gibi kıskanmaktadır.
,


Yerden yüksek dizisi
Yerden Yüksek 22. Bölüm izle
Cennet, Feyyaz ile buluşmaya giderken, babasını genç bir kızla görünce hayal kırıklığına uğrar. Mahallede duvara çizilmiş esrarengiz bir resim, önce bütün çiftleri mutlu etse de, Cezmi Cezzar’ın oğlu Sabit, resmi kimin çizdiğini bulmaya çalışınca işler karışır.
,


Deniz yıldızı dizisi
Deniz Yıldızı 338. Bölüm izle
Deniz yıldızı hafta içi her akşam yayında olmaya devam ediyor. Yeni bölümü sizlerle.
,

3 Şubat perşembe dizileri bitiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder