1 Şubat 2011 Salı

2 Şubat çarşamba dizileri online izle

Çarşamba akşamlarının sevilerek izlenen dizileri sizlerle.

Muhteşem yüzyıl dizisi
Muhteşem Yüzyıl 5. Bölüm izle
Valide Sultan, Sultan Süleyman’ın sefere gitmesini fırsat bilir. Hürrem’in, her geçen gün daha fazla yükselmekte olan sesini kesmek ister. Hürrem’e münasip bir talip bulur. Hürrem ise durumdan habersiz. Özlemiyle yanıp tutuştuğu Sultan Süleyman’a mektup yazma telaşındadır. Sultan Süleyman ise Belgrad yolundadır. Yol boyunca araya giren duraklarda, seferin aşamaları tartışılmaktadır. Savaş divanında, seferin hedefi konusunda farklı sesler çıkmaya başlar. Sultan Süleyman ise karar vermeden önce dinlemesi gereken başkaları olduğunu düşünmektedir.
,


sakarya fırat dizisi
Sakarya Fırat 52. Bölüm izle
Necla’nın şehir eylemi örgütte yankısını bulurken Çeliktepe Karakolu Zafer’in şehit edilmesiyle intikal hazırlığına başlar. Osman ve Poyraz timinin Necla’ya cevabı çok sert olurken Tekintaş ailesi aldığı haberle perişan olur. Tekintaşların yüreğine ateş düşerken Osman ve Nihan artık çıkmaz yola girmişlerdir. Atabey’de ise İbrahim ve Serbülent açacakları bakkal için dükkan arama telaşındadırlar.


Unutulmaz dizisi
Unutulmaz 69. Bölüm izle
Eda ve Harun hayatlarının en acı günlerinden birini yaşarken, Ece de sebep olduğu felaketin ağırlığı altında ezilmektedir. Ne kadar üzgün olduğunu anlatmaya çalışsa da sözleri Harun’u daha da çıldırtacaktır. Yağmur büyük bir mutlulukla abla olacağının hayallerini kurarken, Eda yerle bir olan dünyasında çaresiz ve öfkelidir.
,


Çocuklar duymasın dizisi
Çocuklar Duymasın 28. Bölüm izle
Meltem, Haluk’u Türk Sanat müziği korosuna katılmaya ikna eder. Taş Fırın Erkeği Haluk’un koro çalışmalarında başına gelenler, müzikle harmanlanan kahkaha dolu sahnelerin peşpeşe gelmesine yol açar.
,


Şüphe dizisi
Şüphe 5. Bölüm izle
Gerçekleri öğrenmek adına İpek, Tarık ve Nejdet arasında tehlikeli bir oyuna girer. Cüneyt ise sonunda İpek’e açılmaya karar verir.
Paintball oyunu İpek’in ani bayılması ile tatsız biter. Ancak bu olay İpek’in sırrının da ortaya çıkmasına neden olur. Ailedeki herkes bu durumdan etkilenmiş görünür, özellikle de Cavidan.
,


Komedi dükkanıyla eğlenceye doyacaksınız, kaçıymayın.
Komedi Dükkanı 81. Bölüm izle
Tolga Çevik'in her hafta iki farklı karakter ile maceradan maceraya koştuğu KOMEDİ DÜKKANI bu hafta önce bir doktor muayenehanesi, ardından da Keloğlan'ın köyü oluyor!
,


Deniz yıldızı dizisi
Deniz Yıldızı 337. Bölüm izle
Hafta içi hergün fox tv ekranlarında oynayan deniz yıldızı 337. bölümüyle tekrar 2 şubatta sizlerle olacak.
,


Günlük diziler bitiş satırı. Keyifli seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder