6 Nisan 2012 Cuma

Adını Feriha Koydum 55.Bölüm izle

Feriha yurttaki hayatına alışmaya çalışırken onun canını yakmak isteyenler boş durmamaktadır Feriha ’ya yapılan bebek şakası Feriha ’yı çok üzmüştür .Feriha yurtta kendine bir arkadaş edindi ve içindeki sıkıntıları tanımadığı oda arkadaşı ile paylaştı arkadaşı Feriha’nın anlatmış olduklarından çok etkilendi ve Feriha’nın bu durumuna çok üzüldü.
Adını Feriha Koydum 55.Bölüm izle



Ertesi gün Emir Feriha’nın yurtta kaldığını öğrenir öğrenmez yurt ’a giderek Feriha ile konuşmak için tekrar şansını denedi ama Feriha yeni tanıştığı oda arkadaşından yardımisteyerek onu yurt ’un önünden uzaklaştırmasını söyledi ve Emir Feriha ile konuşamadan yurt ’dan ayrıldı.
Adını Feriha Koydum izle


Emir Feriha’nın yeni bulduğu iş yerine gitti orada Feriha ’yı tersleyen müşteri ile kavga ederek Feriha’ yı daha çok üzdü.Feriha’ya yapılan kötü şakalar devam etmektediryatağının üzerine bırakılan bozuk paralarla dolu kavanoz Feriha ’yı çok üzer .Rıza kızıyla konuşur ve kocasının yanına dönmesini söyler ama Feriha babasının bu konuşması ile de ikna olmaz.

Rüya annesinin yaptırmış olduğu yanlış egzersizlerden dolayı rahatsızlanır ve Emir ile hastaneye gider bu Rüya içinde eline geçmiş mükemmel bir kozdur ama Emir ’in Feriha’ya olan sevgisinin hiç bir şey değiştirmemekte ona ait olduğu idda edilen bebek bile Emir için önemli değildir ve Rüya bunun farkındadır ama annesini ikna edememektedir

Pişmanlıkla eli kolu bağlanan Emir, ne yapacağını bilemez halde Koray’dan yardım ister. Koray ve Gülsüm, Feriha’yı evlerine götürürken, Emir vargücüyle Feriha’dan özür dilemeye çalışır ancak Feriha henüz onu görmeye bile hazır hissetmez. Kapıcı dairesinde de konu Feriha’nın çatırdayan evliliğinden başka bir şey değildir.


Feriha ile açıkça muhatap olmak istemeyen Rıza, Feriha’nın evini terk etmesinden huzursuzdur ve kızına kocanın yanına dön çağrısı yapmak için Hatice’yi görevlendirir. Ancak Hatice ve Seher’in ziyareti Feriha’nın Emir’in yanına dönmesini sağlamak bir yana, Feriha’yı ailesini ve aile değerlerini sorgulamaya iter. Ailesinin tavrı ile tamamen yalnız olduğunu anlayan Feriha, bütün kalp kırıklığı ile Emir’in tüm çırpınışlarını karşılıksız bırakır ve öğrenci yurduna yerleşir. Emir, Feriha ile konuşmak için tüm fırsatları değerlendirirken Ünal’ın Yılmaz ailesine açtığı davanın ilk duruşması olaylı geçer. Ne var ki, herkesin habersiz olduğu asıl büyük olay ortaya çıkmak için sırasını beklemektedir.

6 Nisan 2012 cuma akşamı 55.bölüm sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder