17 Mart 2011 Perşembe

Kaliteli 18 Mart Cuma Dizileri izle

Geniş aile dizisi
Geniş Aile 81. Bölüm izle
Sonunda Cevahir muradına ermiştir. Zeynep ile evlenmeleri için artık hiç bir engel kalmamıştır. Hemen düğün hazırlıklarına başlarlar. Fakat küskünlükler ve kırgınlıklar düğün heyecanına gölge düşürür.
,


gönülçelen dizisi
Gönülçelen 44. Bölüm izle
Hasret şok bir kararla Levent ile evlenmeye karar vermiştir. Bu durum Murat'ı perişan eder. Levent hemen hazırlıklara başlamıştır. Hasret ise verdiği kararı sorgulamaya devam eder. Bir yandan kalbi Murat için çarparken, diğer yandan Levent'i üzmek istememektedir.
,


adını feriha koydum dizisi
Adını Feriha Koydum 10. Bölüm izle
Zehra'ya atılan iftira aileyi altüst eder. Hırsızlıkla suçlanan Zehra için, uğradığı haksızlığı unutmak kolay olmayacaktır. Feriha'nın Koray'la gizlice buluşması Emir'in kafasını karıştırır. Şahit olduğu yalanla sarsılan Emir, Hande'nin tüm kışkırtmasına rağmen neler olduğunu anlamak için beklemeyi seçer. Ne var ki, hamilelikle ilgili kimseye bir şey söylememek için Günce'ye söz veren Feriha ve Koray'ın davranışları Emir'in kafasındaki soru işaretlerini arttırır.
,


hanımın çiftliği dizisi
Hanımın Çiftliği 58. Bölüm izle
Orhan’ın ansızın çiftlikte belirmesi Güllü’yü şoke eder. Orhan, Güllü’yü almak için dönmüştür ve bu, onu kaçırmak manasına da gelse bunu yapacaktır. Henüz Orhan’ın hayatta olduğunu dahi bilmeyen Cemşir ve Zehra kızlarının ansızın ortadan kaybolmasına mana veremezler. Kısa süre sonra Güllü’nün bıraktığı mektubu bulurlar. Ancak vaziyet tuhaftır. Güllü onlara bir iş için Ankara’ya gittiğini yazmıştır. Yine de mektupta kaçırıldığına dair bir ipucu bırakmayı da başarmıştır. Güllü’nün kaçırıldığı haberi Kemal’i deliye döndürür. Ne pahasına olursa olsun Güllü’yü bulacaktır. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır.
,


çocuklar duymasın dizisi
Çocuklar Duymasın 40. Bölüm izle
Meltem kimseye yemek beğendiremiyor! Meltem’in ne pişirsem sorusuna evdeki herkesten ayrı bir ses çıkar. Meltem de kendince bir menü hazırlar. Ama kimse bu menüyü beğenmez. Sofradaki yemeklere hepsi burun kıvırır. Dışarıdan yemek siparişi vermeye hazırlanan ev halkına Meltem karşı çıkar. Bunun üzerine Meltem 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bir yazıyı bulup evdekilere okur… Bu tarihi yazının okunmasıyla evde duygu dolu dakikalar yaşanır.
,


kollama dizisi
Kollama 120. Bölüm izle
Her hafta heyecan dolu bölümüyle ekrana gelen Kollama'da bu hafta yine heyecan dorukta...
Gerçeği öğrenen Yiğit, Leyla ile yüz yüze gelmeye hazırdır. Leyla’yı bir türlü affedemeyen Yiğit, artık onunla aynı yerde çalışamayacağını anlar. Mazhar Bey’in nasihatleri ise Yiğit’in kafasını karıştırır. Bu arada ülkedeki huzuru bozmak isteyen karanlık güçler ise, Zeki Yahya’yı hedef alır. Zeki Yahya’yı yok etmek için hazırlık yapan Arzu, haince bir plan hazırlar. Memduh ise, Arzu’yu zor durumda bırakacak çalışmalarda bulunur. Aralarında geçen konuşmaları duyan Amir Necip’in hayatında birtakım değişiklikler olur.
,


küçük hanımefendi dizisi
Küçük Hanımefendi 4. Bölüm izle
Babasının ölümünden sonra, hasta olduğuna inandırılarak kapatıldığı odada yıllarca yaşamış Neriman… Zenginliğine, dünyaya, hayata küstürülmüş. Şimdi sadece Neriman değil, hayalleri de büyüyor. Kozasında, çocukluktan genç kızlığa geçmeye hazırlanan bir tırtıl gibi…Onu güzel bir kelebek hâline getirecek kahramanını bekliyor. Ömer’i…Çocukluk aşkı Ömer, onu bu boğucu hayattan kurtarabilecek mi? Neriman’ın hayallerindeki gibi, ona âşık olup evlenecek mi?
,


beyaz show programı
Beyaz Show 18 Mart izle
Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; pop müziğin dev ismi Kayahan, son dönemlerin başarılı oyuncusu ve sunucusu Engin Altan Düzyatan, güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ve yazılarıyla modada ses getiren gazeteci Melis Alphan konuk oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder