7 Ocak 2011 Cuma

8 ocak dizilerini full izle

8 Ocak 2011 yani haftasonu eğlencesi ve sevdiğiniz cumartesi dizileri yine bu hafta sizlerle.

Kavak Yelleri 144. Bölüm izle
Dizinin bu bölümünde yeniden ortaya çıkan Güven, Aslı'nın gönlünü kazanmayı başaracak. Efe tarafından ilgisiz bırakılan Aslı, Güven'le ne kadar da iyi anlaştığını görecek. Efe, 4 ay ömrü kaldığını öğrenecek.
,


Yahşi Cazibe 27. Bölüm izle

Kemal'le baş başa yemek yiyip film seyrederek geçireceği bir akşam için heyecanlanıp hazırlık yapan Cazibe'nin hevesi Simge yüzünden kursağında kalır. Çünkü Simge de ne zamandır baş başa kalamadığı Kemal'le ilişkisini canlandırmak için romantik bir akşam geçirmeyi planlamaktadır. Simge, Kemal'le yalnız kalabilmek için Cazibe'yi sinemaya gönderir ama Cazibe, Kemal'le Simge'nin romantik akşamının romantizmini kaçırmaya odaklanmıştır.
,


Bitmeyen Şarkı 17. Bölüm izle
Annesiyle yaptığı tartışma sonrası Servet çaresiz İstanbul'a taşınma fikrinden vazgeçmek zorunda kalır. Ama kolay pes etmeyecektir. Necip'le bir olup Feraye'den sonsuza kadar kurtulmak için çok ayrıntılı ve haince bir plan yaparlar. Bu arada Feraye başına örülen çoraplardan habersiz yeni dükkanını faaliyete geçirmenin tatlı telaşını yaşamaktadır. Mesut ile Selma'nın ise bir oyun olarak başlayan ilişkileri kendilerinin bile farkına varamadıkları bir şekilde ciddileşmektedir.
,


Öğretmen Kemal 13. Bölüm izle
Öğretmen Kemal 13. Bölüm Özeti (8 Ocak Cumartesi FOX) Fragmanı
30 Ara

Batuhan’ın hayat savaşı doktorların çabasına rağmen başarıya ulaşamayacak gibi görünmektedir.

Batuhan’ın komadan çıkmaması Yiğit’in suçsuzluğunu kanıtlayamaması anlamına gelecek ve Yiğit’i mahkemede bekleyen karar ne olacaktır?

Yaşanan gelişmeleri kaldıramayan ve vicdanını susturamayan Peri, her şeyi Kemal Hoca’ya anlatmaya karar verir. Ancak önüne hiç hesaplamadığı bir engel çıkar.
,



Küçük Kadınlar 111. Bölüm izle
111.bölümde polise ifade veren Eylül, çıkışta her şeyi Ali'ye itiraf eder. Ali, bir an önce Eylül'ü bulaştığı bu beladan kurtarma ve tacizciye de her şeyi anlattırmanın yollarını arar.
,



Akasya Durağı 102. Bölüm izle
Şeyh’in peşine düşen mafya, araba ile Şeyh’e çarpacakken Sinan, Şeyh’in hayatını kurtarır. Şeyh “dile benden ne dilersen” der. Fakat Sinan bir şey istemez. Çünkü Gülbin onu kovmuştur yine. Şeyh, “o zaman kaldığım otelde sana yemek ısmarlayayım” der. Aynı otelde Şaziment’te Gülbin’e koca bulmaya kakışınca işler karışır.
,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder