9 Ocak 2013 Çarşamba

Yol Ayrımı 4.Bölüm izle

Esnafın, politikacının dilinde artık tek bir mesele… Halk İstanbul'da, Yalova'da, çarşıda, hanede Serbest Fırka'yı konuşuyor. Herkes bu yeni fırkanın amacını sorguluyor. Vakit gazetesinden haberi alan gazeteciler yeni bilgiler edinmek için politikacıların peşine düşüyor. Yol Ayrımı 4.Bölüm izle Yarın gazetesinin sahibi Arif Oruç, Fethi Okyar ile yeni fırka hakkında görüşüyor. Bu sırada devlet işleriyle uğraşırken kendi sağlığını ihmal eden Gazi Paşa bitap düşüyor. Yol Ayrımı izle Doktorlarını da hemşiresi Makbule Hanım'ı da meraklandırıyor. İsmet Paşa Serbest Fırka ile ilgili güzel dileklerini Fethi Bey'le paylaşıyor. Arif Oruç ise Fethi Bey'den sonra Serbest Fırka'nın bir diğer mebusu Makbule Hanım'dan en taze haberlere ulaşmaya çalışıyor. Bir tarafta Makbule Hanım'ın mebusluğu kabul edilemezken, bir tarafta kadınların gittikçe artan hakları umutları yeşertiyor. Yol ayrımı dizisi 9 ocak akşamı 4.bölümüyle sizlerle.

Muhteşem Yüzyıl 81.Bölüm izle

İbrahim Paşa, uğradığı hakaretlerin intikamını almak için halktan birinin idamına hükmediyor. Ancak Süleyman bu konuda farklı düşünüyor ve kararı Ebussuud Efendi’nin kadılığındaki mahkemeye bırakıyor. İbrahim zor bir sınavdan geçerken, Hürrem can düşmanına asıl darbeyi vurmak istiyor. Ve Hürrem öyle bir bilgiye ulaşıyor ki imparatorluğun kaderi değişiyor. Muhteşem Yüzyıl 81.Bölüm izle Manisa Sarayı’nda Hüzün var! İbrahim Paşa, kendisine laf atan adamın idam edilmesi için zindana attırır. Bu arada olayları örgütleyen eden Ömer, halkı galeyana getirmeye devam eder. İsyana kalkan ahali, İbrahim Paşa’nın evine doğru yürüyüşe geçer. Fakat İbrahim Paşa’nın geri adım atmaya niyeti yoktur. İbrahim Paşa’ya yapılanlar için Ebussuud yönetiminde mahkeme kurulur. Her iki tarafı dinleyen Ebussuud kararını verir. Bu ne Hürrem’in ne de İbrahim beklediği bir karardır. Muhteşem Yüzyıl izle Süleyman ise kendisiyle hesaplaşmaktadır. Hürrem’in casusu Gülizar’ın intihar etmeden önce söyledikleri içini kemirir. Hürrem gerçekten Şehzade Mustafa’nın infazı için emir vermiş midir? Veya İbrahim, Gülizar’la birlikte Hürrem'e tuzak mı kurmuştur? Manisa’da ise Şehzade Süleyman’ın yasını tutulmaktadır. Fakat aniden gelen bir haber, yüreklere su serper. Mustafa’nın cariyelerinden biri gebedir. Fatma bu haberi duyunca bir kez daha yıkılır. Saldırgan tavırlar sergileyen Fatma, akli dengesini kaybeder. Şehzade Mehmet ise, Nurbahar’ın bebeği aldırmasına karar verir. Mihrimah bu karardan oldukça memnundur. Hazırlıklara başlanır. Çok geçmeden Mehmet kararından vazgeçer. Ancak geç kalmıştır. Hürrem, Ayas Paşa’dan İbrahim’i karşı destek ister. Ayas Paşa çok geçmeden Hürrem’in istediği şeyi bulur. Hürrem, Süleyman’ın bunu öğrenmesini sağlar. Neye uğradığını şaşıran Süleyman, can yoldaşı İbrahim hakkında bir karar verir! Ancak bunu Ebussuud efendiye danışması gerecektir! Süleyman, Hürrem’i Şehzade Mustafa’nın canına kastetmekten mesul tutacak mı? Ebussuud Efendi, İbrahim Paşa hakkında ne karar verecek? Hürrem’in İbrahim hakkında ele geçirdiği bilgi ne?

Sakarya Fırat 129.Bölüm izle

Osman cesetlerin bulunduğu mağaradayken Jiyan ve adamlarının gelmesiyle köşeye sıkışmıştır.Vadinin diğer tarafında endişeyle bekleyen Uğur ve Taner, Osman’a yardım için harekete geçtiklerinde beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar. Sakarya Fırat 129.Bölüm izle Diğer taraftan karakola gelen ihbarla harekete geçen Poyraz Timi ve Durali Başçavuş, Teo’nun katliam yapan adamlarının peşine düşer. Halil Bey ise kızı Melike’nin silahla ne yaptığını öğrenmek için kızıyla birlikte karakola doğru yola çıkar.Ama ellerindeki silaha ulaşmak isteyen başkaları da vardır ve büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadırlar. Sakarya Fırat izle Diğer taraftan Tugaya, askeri bir nakliye helikopterimizin düştüğü bilgisi gelir. Hemen harekete geçen Çeliktepe karakolu arama kurtarma timiyle helikoptere ulaşmaya çalışır. Ama düşen helikopterin bilgisi Miro ve Jiyan’a da gelmiştir ve bu durum onları da harekete geçirir. Dağda yaşanan bu hareketlilik, kurtulan helikopter mürettebatına ulaşmak isteyen Poyraz Timini, büyük bir çatışmanın ortasına çeker. Bu çatışmanın sonunda herkesin yüreğine ateş düşer. Sakarya Fırat dizisi 129.yeni bölümüyle 9 ocak çarşamba akşamı sizlerle buluşuyor.

Kuzey Güney 57.Bölüm izle

Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşluğu yaşıyor. Bu süreçte ise Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark edemiyor. Banu da kendini hatırlatmak için Cemre’yi hedef olarak seçiyor. Güney’in, Kuzey’i hayatından uzak tutmak için oynadığı kumar, kardeşinin gerçekleri anlamasıyla son bulur. Kuzey Güney 57.Bölüm izle Burak Çatalcalı’nın verdiği vekaletname sayesinde, Kuzey’i şirketten uzak tutmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kuzey’i günler sonra ilk kez gördüğünde, Cemre için yeni yıl o an başlar. Kuzey’in Simay’dan boşanmasıyla hayallerine daha sıkı sarılan Cemre, Barış’la evliliğinin biteceği günü sabırsızlıkla beklemektedir. Cemre bu yılın, önlerine çıkan tüm engellere rağmen “aşkın yılı” olacağını hissetmektedir. Kuzey Güney izle Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşudur. Bu süreçte Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark etmez. Ama Banu kendini hatırlatmak için, bir hedef seçer; Cemre. Cemre’yle yalnız kalmanın bir yolunu bulur ve Cemre’yi tekneye davet eder, denize açılırlar. Cemre teknede yalnız olduklarını fark ettiğinde kıyıdan çok uzaktadırlar. Kuzey her şeyden habersiz, Demet’le birlikte hastalanan Ali’nin annesini ziyaret etmek için Trabzon’a gitmiştir. Ali’nin doğup büyüdüğü evde Kuzey, yarasını daha derinleştirecek zor bir sınav verir. Öte yandan, yıllarca çilesini çektiği kocasının hayatında hiç bir iz bırakmadığını, hatta Sami’nin yepyeni bir hayata adım atarak Aynur isimli bir kadınla evleneceğini öğrenen Handan, intikam almaya hazırdır. İçindeki yılların cam kırıklarıyla, hem Sami’nin hem Aynur’un canını kanırta kanırta acıtır. Ne şirkette elde ettiği başarı, ne de Burak Çatalcalı’nın Ferhat cinayetinin bir numaralı şüphelisi olması, Güney’in rahat bir nefes almasını sağlamaz. Üstündeki baskı arttıkça, Güney farkında olmadan açıklar vermeye başlar. Artık Güney’in en büyük sırrının, sessiz kalmaya hiç de niyeti olmayan bir ortağı vardır. Kuzey güney dizisi 9 ocak çarşamba akşamı 57.bölümüyle kesintisiz olarak sitemizde yer alacaktır.

Pis Yedili 51.Bölüm izle

Okulun ortaklarından Mithat bey, Nedim beyi arayarak okulun not ortalamasının çok düşük olduğunu, bundan okul müdüresi Esma Sultan’ı sorumlu tuttuğunu ve kendisiyle tanışmak istediğini söyler. Pis Yedili 51.Bölüm izle Paşa ve Cimbom geceyi adada geçirmişlerdir. Ertesi gün vapurlar hala çalışmamaktadır. Cimbom’un aklına Salça’yı arayıp Can’dan rica ederek teknesiyle onları almasını istemek gelir. Pis Yedili izle Paşa karşı çıksa da başka çareleri yoktur. Fakat onlar adadayken Can’ın, Furkan’ların tarafına geçtiğinden haberleri yoktur ve bu başlarına büyük iş açar. Kahkahası bol Pis Yedili, yeni bölümüyle akşamı saat 20.00’da Show TV’de yayınlanacaktır. Sonrasında ise herzamanki gibi sitemizde yerini alacaktır.

Beni Affet 283.Bölüm izle

Tunç’un planıyla Kozan Şirketlerine ortak olduğunu öğrenen Feride farkında olmadan Tunç’un Cüneyt’e açtığı savaşa ortak olmuştur. Feride’nin bütün dengeleri değiştirecek kararı nedir? Beni Affet 283.Bölüm izle Diğer yandan Eylül’ün tavırlarından şüphelenmeye başlayan Gül Eylül’ün herkesten sakladığı büyük sırrın peşindedir. Gül Eylül’ün Kozanları yerle bir edecek intikam planını öğrenebilecek midir? dizi izle Umut’tan gizlenerek mahallede gizli saklı bir hayat süren Bahar ve Kemal’e yardım etmeye çalışan Kader sonunda açık verir. Bahar ve Kemal’in gizli birlikteliğini öğrenen isim kimdir? Beni affet dizisi 9 ocak akşamı sizlerle.

8 Ocak 2013 Salı

Beni Affet 280.Bölüm izle

Ayrı kalmayı bir türlü başaramayan Feride ve Cüneyt yine karşı karşıyadırlar. İki aşığın tesadüfi buluşmaları sayesinde ortaya çıkan sürpriz gerçek nedir? Beni Affet 280.Bölüm izle Tunç'un, Zühre'ye duyduğu öfkenin her geçen gün daha da arttığını gören Edibe, Tunç'u hayatını esir alan bu intikamdan vazgeçirmek ister. Osman Kozan tarafından evden kovulan Bahar ve Kemal'in mahalledeki hayatları gitgide zorlaşmaktadır. Öte yandan Bahar ve Kemal'in başına gelenleri öğrenen Kader'in bir planı vardır.

Seksenler 45.Bölüm izle

Gülden’le arasındaki ilişkiyi ilerleten Ahmet, Gülden’in Pastacı Sami’nin pastanesinde yaş günü partisi düzenleyeceğini öğrenince yeni bir çıkmazın içine düşer. Henüz, Gülden’den parti daveti almayan Ahmet, kara kara Gülden’e alacağı yaş günü hediyesini düşünmeye başlar. Seksenler 45.Bölüm izle Ahmet’e yardım yine en yakın arkadaşı Ergun’dan gelir… Birbirlerini çok seven Ergun ve Nazlı, her geçen gün Ahmet’e yakalanmaya daha çok yaklaşmakta, ikili tehlikeli sularda yüzmektedir… Nazlı ne kadar abisinden korksa da, Ergun’un cesareti onu da cesaretlendirmekte, ikili aşklarını gizlemekte zorluk çekmektedir. Seksenler izle Emekli olan ve gün boyu Rukiye’yle evde olan Fehmi, farkında olmadan emekli olarak başına çok büyük bir iş açmıştır. Rukiye Fehmi’ye ev işi yaptırıyor, kendi iş yükünü hafifletirken aynı zamanda Fehmi’yi de oyalamış olduğunu düşünüyordur. , Seksenler dizisi 8 ocak salı akşamı 45.bölümüyle sitemizde yer alacaktır. Keyifli seyirler.

20 Dakika 2.Bölüm izle

Melek cezaevinde zor zamanlar geçirmeye başladı bile. Muavin onu ilk sınavına sokarken, yeni koğuş arkadaşı Zorba da hapishane yöntemleriyle Melek'i bir testten geçirecek. Ali, Melek'in masumiyetini ispatlama peşinde ilk adımı attı. 20 Dakika 2.Bölüm izle Kedi'yi yardıma ikna etmek için o da bilmediği bir dünyada ilk sınavını verecek. Kedi bu adama el uzatacak mı? 20 Dakika dizisi Melek'in davasının peşini bırakmayan biri daha var. Komiser Ozan. Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyor ve işe, gözden kaçan bir ismi sorgulamakla başlayacak. Duru annesinin yokluğunda bir de babasının yerini tutmaya çalışıyor. Ama Yağız'ın sorumluluğu bir noktada Duru'nun boyunu aşacak. 20 dakika dizisi 2.bölümüyle 8 ocak salı akşamı sitemizde full hd kalitesinde.

Benim İçin Üzülme 10.Bölüm izle

8 Ocak Salı akşamı ATV ekranlarında olacak olan Benim İçin Üzülme dizisi 10. Bölümde ortaya çıkacak olan Nermin, Harun'dan bunu bir sır olarak saklamasını isteyecektir. Her şeyi öğrenecek olan Davut, olaya anlayışla yaklaşmayı deneyecektir. Benim İçin Üzülme 10.Bölüm izle Buke'nin mutluluğu için doğru adımlar atmaya çalışacak olan Davut alacağı kararla Niyazi'yi üzecektir. Buke'yi kaybetmek istemeyecek olan Niyazi, Enver'den yardım alarak önemli bir adım atacaktır. Buke ile Niyazi kavuşmak istedikçe Emine ve Nermin'in planları onların önünde koca bir duvar olarak dikilecektir. Benim İçin Üzülme izle Dizinin önceki bölümünde ise bir ceset bulunmuş ve Sinan ile Niyazi de teşhis için çağırılmıştı. Davut, Hopa'ya gelme kararı almıştı. Bu karar Buke ve Niyazi için yeni bir sıkıntıya yol açmıştı. Bunun üzerine Melahat ve Enver, Davut'a gerçekleri nasıl anlatacakları konusunda büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Irmak, sürpriz bir ziyarette bulunarak kötü olayların başlamasına yol açmıştı. Harun, uzaklara gitme kararı almıştı. Resul ise işlerinin kötüye gideceğinden dolayı, Harun'un bu kararından dolayı rahatsızlık duymuştu. Benim İçin Üzülme, 8 Ocak Salı akşamı 10. Bölümüyle sizlerle olacak.

Öyle Bir Geçer Zamanki 97.Bölüm izle

Mithat’ın arkadaşları, Osman’a ulaşabilmek için Mete’yi kaçırıyor. Hakan’ı Carolin ile gören Berrin, gözlerine inanamaz. Berrin’in tepkisini gören Cemile de şaşırır. Olanları öğrendiğinde ise çok öfkelenir. Mete’yi arayan Ayça, onunla buluşmak ister ancak, bu bir tuzaktır. Öyle Bir Geçer Zamanki 97.Bölüm izle Sağcılar Osman’a ulaşmak için Mete’yi kaçırırlar. Kötü haber tez ulaşır. Arif ve Osman, Mete’yi kurtarmak için harekete geçerler. Bahar ile Soner arasında ise soğuk savaş vardır. Ortam Filiz’in planlı hareketleri ile iyice gerginleşir. İkilinin gece eve içkili gelip sızmaları ve Filiz’in geceyi birlikte geçirdiklerini ima etmesi Bahar’ı iyice çileden çıkartır. Bahar’ın da misilleme olarak sık sık izin alıp eve geç dönmesi de Soner’i kızdırır. Öyle Bir Geçer Zamanki izle Mahallede ise dedikodular rahatsız edici boyuttadır. Bir kadının Cemile’ye gelip ahlak dersi vermesi, ortalığın fena karışmasına neden olur. Gelinine laf söyletmeyen Hasefe Annenin tepkisi ise herkesin ağzını açıkta bırakır. Ancak mahalleden kocası polis olan bir kadın, Arif ve Cemile arasında bir ilişki olmasından çok Osman’ın orada saklanmasından şüphelenir. Bu şüpheyi eşine açar ve polisler Arif’in evine baskın düzenler. Hakan ise bir yolunu bulup kendisine çok kızgın olan Cemile ile konuşmayı başarır ve ggördüklerinin aslını ona anlatır. Her şeyden habersiz olan Berrin ise Ekrem ile buluşmaya, her şeyi anlatmaya gider. Bu arada beklenmedik bir kişinin daha böbreği Zehra’ya uymaktadır. Ve bu sürpriz isim de böbreğini Zehra’ya vermek istemektedir. Ancak Carolin’in baskısı ile Hakan yıldırım nikahını kabul edip, evlendirme dairesine imza atmak üzere çoktan yola koyulmuştur.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Beni Affet 279.Bölüm izle

Kemal ve Bahar Handan’ın kendilerine oynadığı oyundan habersiz evliliklerini kutlarken, Kemal’in Bahar için şirket hisselerini sattığını öğrenen Osman Kozan bu mutluluğu yerle bir eder. Diğer yandan Kemal’in hisseleri satın alan sürpriz ismin Kozanları yerle bir edecek bir planı vardır. Beni Affet 279.Bölüm izle Cüneyt’in Eylül’le oynadığı mutluluk oyununa şahit olan Feride yıkılmıştır. Olan bitene rağmen Cüneyt’in bu aşktan vazgeçtiğine inanmak istemeyen Feride Tunç’un söyledikleriyle sarsılır. Beni Affet izle Umut annesi Sevgi’nin hayatında bir adam olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Şahin’i çocuklarından uzak tutmaya çalışan Sevgi Umut’un şüphelerinden habersizdir. Gerçeğe adım adım yaklaşmakta olan Umut bu işin peşini bırakmamakta kararlıdır. Ferman’ın hayatındaki kadının Kader olmadığını anlayan Handan Yıldız’a gerçekleri ispat etmek için Ferman’ın peşine düşer. Derya’yla buluşmaya giden Ferman’ı takip eden Handan’ın öğrendikleri Yıldız’ı yerle bir eder.

Karadayı 13.Bölüm izle

Tatlı bir busenin sarhoşu olan Feride ve Mahir birbirlerine nasıl davranacaklarını bilemezler. Turgut, Feride’nin kendisine olan inancının kaybolduğunu anlayınca kahrolur. Yeniden onun güvenini kazanmak için türlü yollar arar. Karadayı 13.Bölüm izle Necdet, Yılan Berdan’a Mahir’i götürecek bir plan kurar ve başarılı da olur. Mahir ise hiç farkında olmadan ateşe atar kendini. Feride’nin sürpriz takibi işleri çok daha fazla karıştırır. Karadayı izle Dizinin önceki bölümünde ise; Feride, Turgut'un kendisini Nazif Kara davasından aldırma çabası karşısında mesleği bırakmaya karar vermişti. Bu olaydan ötürü vicdan azabı duyan Mahir, durumu düzeltmek için akıl almayacak bir yola başvurmuştu. Bunun için de komiser Yasin'le işbirliğine gitmişti. Ayten, Mahir tarafından terk edilmenin şokunu yaşarken onun Feride'yle birlikte Kostas'ın evinde buluştuklarını öğrenmişti. Ayten, çılgına dönerken Vural'ın da idam edilecek olması koğuşu karıştırmıştı. Karadayı dizisi 7 ocak pazartesi akşamı 13.bölümüyle yine heyecan dolu sahnelerle sizlerle olacaktır.

Leyla ile Mecnun 80.Bölüm izle

7 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayımlanacak olan Leyla ile Mecnun 80. Bölümde Ordu'ya düşen uzay gemisinin kaptanı İstanbul'a Mecnun'dan intikam almaya gelecektir. Hidayet, Ömer'in dükkanı satın alır almaz Leyla'dan bir akşam yemeği sözü de alacaktır. Leyla ile Mecnun 80.Bölüm izle Mecnun ise haberi duyunca çok üzülecektir. Aynı odada kapalı kalacak olan Eylül ile Nisan zincirlerinden kurtulmak için birbirlerini çözmek zorunda kalacaktır. Mecnun'a bir şeytan musallat olacak ve bu yüzden Mecnun geçmişten gelen sesler duymaya başlayacaktır. Kaan, Derya'dan ayrılmış olmanın hüznünü yaşayacak ve teselliyi ustasında arayacaktır. Leyla ile Mecnun izle Önceki bölümde ise; Birlikte çok mutlu olan Leyla ile Mecnun'a nazar değmiş, aralarında sorunlar yaşanmaya başlamıştı. Organizasyon şirketinin çok borcunun olmasından dolayı Leyla para bulma derdine düşmüştü. Ömer de dükkanı satarak Leyla'nın borcunu kapatmak için yardım etmeye karar vermişti. Mecnun da ruhunu şeytana satarak Leyla'nın borçlarını kapatabileceğini düşünmüştü. Fakat, şeytanın Mecnun'a musallat olması işleri tamamen karıştırmıştı. Leyla'ya yardım etmek istemiş diğer kişi Hidayet olmuştu ve o da Benjamin'le işbirliğine gitmişti. Diğer yandan Erdal, bakkalda e-ticaret sistemini kullanmaya başlamıştı.

Yer Gök Aşk 102.Bölüm izle

Sevda ve Ali Ömer’in ilişkisini öğrenen Hamiyet deliye dönmüştür. Bu ilişkiye bir son vermek için hemen harekete geçer. Sevda’dan derhal evi terk etmesini ister. Bu Sevda için bebeğinden ayrılmak demektir. Yer Gök Aşk 102.Bölüm izle Celal Bade’yi evlatlıktan reddeder. Bade yıkılır ama onu yeni bir sürpriz beklemektedir… Hancıoğullarının da Bade ve Mehmet’in sırlarını öğrenme vakti gelmiştir artık… Münevver’in tek hayali bir an önce Yiğit’e kavuşmaktır. Bu yolda aldığı karar herkesi şoka uğratacaktır. Yer Gök Aşk izle Yiğit’le arası açılan Sultan Reşit’le dertleşir. Ancak Reşit sadece bir dost değil, bir hayat arkadaşı aramaktadır. Hamiyet’in büyük planı yürümeye başlamıştır bile ancak Ali Ömer herkesi şoke edecektir. , Yer gök aşk dizisi 7 ocak pazartesi akşamı kesintisiz olarak 102.bölümüyle sizlerle.

Kayıp Şehir 16.Bölüm izle

İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; tek dileği kızını Daniel’dan uzak tutmak olan Meryem, Daniel’ı polise ihbar ediyor. Ancak işler umduğu gibi gelişmiyor ve Meryem, istemeden büyük bir felakete neden oluyor. Meryem, Daniel’ı polise ihbar eder. Kayıp Şehir 16.Bölüm izle Tek dileği kızını o zenciden uzak tutmaktır. Ancak işler umduğu gibi gelişmez. Polisler, Daniel’ı Seher’in yanında yakalarlar. Üstelik Meryem, istemeden büyük bir felakete neden olur. Maçta başka bir kulüp tarafından izlenecek olan İrfan çok heyecanlıdır. Üstün bir performans sergileyen İrfan’a transfer teklifi gelir. Kayıp Şehir izle Sadık ve Mazlum ise, iş için Ethem’e giderler. Ondan kendilerine yardım eli uzatmalarını isterler. Ethem de onlara uygun bir iş bakar. Daniel ile yaşadıkları konusunda Seher’e destek olmadıkları için İrfan da Kadir de çok üzgündürler. İkisi de hatalarını telafi etmeye çalışırlar. Ancak olanlar hakkında bir tek Meryem sessizliğini korur. Selahattinler'i ise bir yandan ev sahibi, diğer yandan da Aziz sıkıştırmaktadır. Zehra, borçların bir kısmını ödeyebilmek için işten avans alır ve kardeşini ezmeye çalışan Aziz’in karşısına dikilir. Aysel, Daniel’ı Ethem’in ihbar ettiğini düşünür ve onunla konuşmaya gider. Ondan ihbarı kimin yaptığını bulmasını ister. İrfan ise Aysel’e yüzük alır ve lüks bir restaurantta yer ayırtır. Ona sürpriz bir teklifi vardır. Seher, yaşadığı büyük üzüntü sonrası herkesi üzecek bir karar verir. Seher’i kurtarmak için Aysel ve Kadir seferber olur.

Leyla ile Mecnun 80.Bölüm izle

7 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayımlanacak olan Leyla ile Mecnun 80. Bölümde Ordu'ya düşen uzay gemisinin kaptanı İstanbul'a Mecnun'dan intikam almaya gelecektir. Hidayet, Ömer'in dükkanı satın alır almaz Leyla'dan bir akşam yemeği sözü de alacaktır. Leyla ile Mecnun 80.Bölüm izle Mecnun ise haberi duyunca çok üzülecektir. Aynı odada kapalı kalacak olan Eylül ile Nisan zincirlerinden kurtulmak için birbirlerini çözmek zorunda kalacaktır. Mecnun'a bir şeytan musallat olacak ve bu yüzden Mecnun geçmişten gelen sesler duymaya başlayacaktır. Kaan, Derya'dan ayrılmış olmanın hüznünü yaşayacak ve teselliyi ustasında arayacaktır. Leyla ile Mecnun izle Önceki bölümde ise; Birlikte çok mutlu olan Leyla ile Mecnun'a nazar değmiş, aralarında sorunlar yaşanmaya başlamıştı. Organizasyon şirketinin çok borcunun olmasından dolayı Leyla para bulma derdine düşmüştü. Ömer de dükkanı satarak Leyla'nın borcunu kapatmak için yardım etmeye karar vermişti. Mecnun da ruhunu şeytana satarak Leyla'nın borçlarını kapatabileceğini düşünmüştü. Fakat, şeytanın Mecnun'a musallat olması işleri tamamen karıştırmıştı. Leyla'ya yardım etmek istemiş diğer kişi Hidayet olmuştu ve o da Benjamin'le işbirliğine gitmişti. Diğer yandan Erdal, bakkalda e-ticaret sistemini kullanmaya başlamıştı.

Beni Affet 279.Bölüm izle

Kemal ve Bahar Handan’ın kendilerine oynadığı oyundan habersiz evliliklerini kutlarken, Kemal’in Bahar için şirket hisselerini sattığını öğrenen Osman Kozan bu mutluluğu yerle bir eder. Diğer yandan Kemal’in hisseleri satın alan sürpriz ismin Kozanları yerle bir edecek bir planı vardır. Beni Affet 279.Bölüm izle Cüneyt’in Eylül’le oynadığı mutluluk oyununa şahit olan Feride yıkılmıştır. Olan bitene rağmen Cüneyt’in bu aşktan vazgeçtiğine inanmak istemeyen Feride Tunç’un söyledikleriyle sarsılır. Beni Affet izle Umut annesi Sevgi’nin hayatında bir adam olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Şahin’i çocuklarından uzak tutmaya çalışan Sevgi Umut’un şüphelerinden habersizdir. Gerçeğe adım adım yaklaşmakta olan Umut bu işin peşini bırakmamakta kararlıdır. Ferman’ın hayatındaki kadının Kader olmadığını anlayan Handan Yıldız’a gerçekleri ispat etmek için Ferman’ın peşine düşer. Derya’yla buluşmaya giden Ferman’ı takip eden Handan’ın öğrendikleri Yıldız’ı yerle bir eder.

Avrupa Avrupa 57.Bölüm izle

Gül'ün kursuna yeni gelen İtalyan hocasından Can'a sıkça bahsetmesi Can'ı, karakterinden beklenmeyecek şekilde kıskançlık krizine sokar. Matmazel'den akıl alan Can, hocayı kafeye davet etme kararı alır. Bu sırada Nermin evde oturmaktan sıkılmış, kendini oyalama amacıyla evin dekorasyonunu komple değiştirmeye karar vermiştir. Avrupa Avrupa 57.Bölüm izle Mahir her ne kadar bu durumun bütçesini sarsacağını bilse de, karısının istediğine her zaman ki gibi karşı koyamaz ve kabul eder. Can, Tekin, Matmazel ve Muhtar Kafe'de heyecanla Gül'ün İtalyan hocasını beklerken, içeri son derece karizmatik bir İtalyan girer. Birbirlerinin gazına gelen Can ve Tekin, İtalyana meydan dayağı atar. Avrupa Avrupa izle Nermin'in camdan olayları görüp yetişmesi ve ilerleyen dakikalarda Gül'ün gerçek hocasının gelmesiyle, dövülen İtalyanın Nermin'in evi değiştirmek için tuttuğu mimar olduğu anlaşılır.. Mahir ve Ferdi ofisteki toplantılarının iptal olması sonucu kendi aralarında sıkılmamak için erkek müsabakalarına başlarlar. Tavla müsabakasını Mahir kazanınca duruma çok bozulan Ferdi bilek güreşi yapmak ister. Mahir'i bilek güreşinde alt edeceğini düşünen Ferdi hem yenilir, hemde omzu sakatlanır. Utandığı için evdekilerden bu durumu gizlemeye çalışan Ferdi'nin bunalımlı hallerine bir anlam veremeyen Gülbahar durumu Tekin'e danışır. Tekin Ferdi'nin bu sıkıntısını Ferdi'yi açık etmeden Can'a anlatır ve Can durumu Antropoz olarak değerlendirince ortalık iyice karışır. Can'ın psikolog hocasını eve yemeğe arkadaşları gibi getiren Tekin ve Gülbahar, gecenin sonunda Ferdi'nin çevrilen numarayı çözmesi ve gerçeği anlatmasıyla şoka girer.

Farklı Desenler 99.Bölüm izle

Pınar ve Akrep yolun sonuna gelir. Diğer yandan komiser Aziz, soruşturmanın tehlikeye girmesiyle bir süreliğine meslekten uzaklaştırılır. Şeref'in nikaha gelmeyince Efsun deliye döner, Nebahat’ten aldığı gizli tüyolarla onu eve geri döndürmeye çalışır. Farklı Desenler 99.Bölüm izle Akrep ise abisi Kahraman'a kendisini hapisten çıkartması için yalvarır. Ancak ikisinin arasındaki bazı sırları bilen Pınar, Kahraman'ı kendi safına çekmeyi başarır. Farklı desenler dizisi 6 ocak pazar akşamı 99.bölümüyle kaliteli olarak sitemizde yer alacaktır.

6 Ocak 2013 Pazar

Krem 19.Bölüm izle

Sarp, Rüya ile birlikteyiz diye açıklama yapacak ve herkes bu durumu farklı yorumlayacaktır. Onur ve Şelale, Sarp'ın Aslı ile önceden aralarında bir şey olduğunu iddia edecektir. Fadik ve Resul de Aslı'nın aldatıldığını düşünerek olayı araştırmaya kalkışacaklardır. Krem 19.Bölüm izle Aslı tüm pişmanlığına rağmen Sarp'la birlikte devam etme kararı alacaktır. Sanem ve Pelin, piyangodan kazanacakları parayla borçlarından kurtulacaktır. Onur ise yeni kremin reklam yüzü olarak Sanem'i seçecektir. Krem izle Bir önceki bölümde ise Onur, Şelal'e ile ilgili önemli bir karar almış ve bunu yılbaşı akşamı herkese açıklayacağını söylemişti. Bunun için Sarp ve Aslı'yı yılbaşı akşamı evine davet etmişti. Sarp ise Aslı'dan yana farklı beklentiler içine girmişti. Pelin ve Sanem, tüm eşyalarını kaybetmiş olmanın üzüntüsünü aldıkları Milli Piyango bileti ile dindirmeye çalışmıştı. Mehveş ve Muzaffer, yılbaşı akşamı Cevdet ve Fikret'i barıştırmak için bir organizasyon yapmıştı. Resul de yılbaşını akşamını Fadik'le birlikte geçirmeyi planlarken yanlış anlaşılmalarına sebep olan komik bir durumun içine düşmüştü. Onur, yılbaşı gecesi Şelale ile ilgili kararını açıklamış, Sarp ise herkesi şok eden bir çıkışta bulunmuştu.

Merhaba Hayat 11.Bölüm izle

Deniz’in eniştesi İhsan’ın cesedi ortaya çıkar. Derya acı haberle sarsılırken, küçük yeğeni Beste’yi uyuşturucu mafyasından korumaya çalışan Deniz, İhsan’ın ölümüyle ilgili gerçeği herkesten gizlemek zorunda kalır. Merhaba Hayat 11.Bölüm izle Öte yandan cinayet masası işi almış ve İhsan’ın ölümünü araştırılmakta, Deniz de bu çerçevede sorgulanmaktadır… Bu esnada Celal, Deniz’i bir görev için İdris ile tanıştırır. İdris, Celal’den daha üst mevkide, uyuşturucu işine bulaşmayan eski tipte bir kabadayıdır. Merhaba Hayat izle Celal, borcunun taksidi olarak, dört aylık hamile bir kadını kürtaj yapmasını ister. Deniz, Celal’in istediğine bir kez daha karşı çıkarak kendisini koruması için İdris’e sığınır. İdris’in evine gelen Celal, acaba Deniz’i İdris’in elinden alabilecek midir? , Merhaba hayat dizisi 6 ocak akşamı sizlerle birlikte olmaya devam ediyor.

Hayat Devam Ediyor 45.Bölüm izle

Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir. Hayat Devam Ediyor 45.Bölüm izle Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem'le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem'le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Hayat Devam Ediyor izle Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas'ın 15 yaşındaki Hayat'ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas'a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul'a neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul'a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim'in çocuklarından Şirin'in şöhret ve para tutkusu, Bekir'in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik'in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat'ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç'ın imkansız aşkı, Zeliha'nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.

5 Ocak 2013 Cumartesi

Alev Alev 15.Bölüm izle

Murat’ın Alev’i pavyonda bulup kaçırması Demir’i öfkeden çıldırtır. Demir, elinden kaçırdığı Alev’i bulabilmek için bütün imkânlarını seferber eder. Alev Alev 15.Bölüm izle Murat ve arkadaşları Alev’in uyuşturucu bağımlısı haline getirildiğini anlamıştır. Alev’i bir an önce sağlığına kavuşturmak için Doktor Ebru’nun da yardımıyla bir kliniğe yatırırlar. Alev Alev izle Murat, Demir ve Ümran’dan intikamını almak için son hazırlıklarını yapmaktadır. Murat’ın psikolojik baskısından bunalan Ümran’ın sinirleri iyice bozulur. Murat hesap sormak için uğraşırken Demir ise Alev’in izini bulmaya adım adım yaklaşmaktadır. Alev alev dizisi 5 ocak cumartesi akşamı 15.bölümüyle kaliteli olarak sitemizde yer alacaktır.

Şefkat Tepe 92.Bölüm izle

Türkiye’nin terör sorunlarını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren Şefkat Tepe dizisi yine bu hafta dolu dolu, gündemi sarsacak konularıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Şefkat Tepe 92.Bölüm izle Şefkat Tepe dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 19.50’de Samanyolu’nda. Şefkat tepe 92.bölümüyle 5 ocak cumartesi akşamı sitemizde yerini alacaktır.

4 Ocak 2013 Cuma

Küçük Kıyamet 3.Bölüm izle

Son saatlerini yaşayan insanların hayatlarını konu alan Küçük Kıyamet’in, merakla beklenen üçüncü bölümünde; 6 yıl önce evlenme planları yaparken, baldızını öldürmek suçundan hapse giren Ali, cezasını tamamlayıp hapisten çıkar. Küçük Kıyamet 3.Bölüm izle Diğer yandan nişanlısı Sema, dört gözle Ali’nin çıkacağı günü bekliyordur. Sema'nın annesi Aynur ise, kızının bir katille evlenmesindense, yeğeniyle evlenmesini uygun görür. Sevdiği için pek çok şeyi göze alan Ali, söz konusu Sema olduğunda bu kez pes etmeye niyetli değildir. Küçük Kıyamet izle Ancak Medet, Ali’ye, ecelinin hayallerinden daha yakın olduğunu hatırlatır. Ali'nin ölümüyle birlikte ortaya büyük bir sır çıkar. Muhteşem efekt ve animasyonlarıyla Küçük Kıyamet, 04 Ocak Cuma, saat 19.50’de Samanyolu TV'de. Küçük kıyamet dizisi 3.bölümüyle tek parça olarak sitemizde sizlerle buluşacaktır.

Şubat 15.Bölüm izle

Şubat, Yağmur’un yardım talebi üzerine, Deli İbrahim ve tayfasının desteğiyle küçük kız çocuğu Çağrı’yı kaçırmıştır... Bahar’ın yanında yaşamaya başlayan Gülüm, Yağmur ve Şubat’ın arasını açmıştır... Deli ve kardeşi Duble’nin de arası, Gülüm yüzünden açılmıştır. Şubat 15.Bölüm izle Samim’in eşi Leyyal kaçırılmıştır... Duble, abisi Deli İbrahim’in sakladığı Gülüm’ü bulabilecek mi? Şubat, küçük kız çocuğunu iyileştirmek için nasıl bir yönteme başvuracak? Samim, kaçırılan eşi Leyyal’i kurtarabilecek mi? Şubat izle, Şubat dizisi 15.bölümüyle 4 ocak cuma akşamı tek parça olarak sitemizde yer alacaktır.

Arka Sokaklar 268.Bölüm izle

Ekip, eski müsteşarlardan Macit’in gelinini kaçıranların peşine düşüyor. Emniyet mensuplarına verilen Valilik yemeğine Serdar’ın daveti üzerine ekipten bir tek Hüsnü ve Melek katılacaktır. Serdar’ın Melek’le ilgili yalnız kalma planlarını gerçekleştirmek adına son dakika iş verdiği Hüsnü, Aylin’inde yardımıyla işini halleder ve geceye katılır. Arka Sokaklar 268.Bölüm izle Serdar, Melek ile yalnız kalamadığı için bu duruma bozulur. Doğan, eski müsteşarlardan Macit’lerin şoförüdür. Karısını ameliyat parası bulamadığı için tedavi ettiremeyen Doğan, parayı patronu Macit’in oğlu Rıfat’tan ister. Rıfat parayı vermediği gibi, Doğan’ın işini de değiştirmeye karar verince çileden çıkan Doğan, Rıfat’ı kaçırmaya karar verir. Arka Sokaklar izle Ancak işler karışır ve Rıfat yerine karısı Selvi kaçırılır. Doğan, Selvi’yi kaçıran yeğeni Sadık ve onun arkadaşı İsmail’e vazgeçmeleri gerektiğini söylese de dinletemez. Parmak izlerinden örgüt mensubu olduğu anlaşılan İsmail, Serdar’ın aklına bu işi örgütün yapmış olabileceğini getirir. Rıfat’ın babasının eski müsteşarlardan olduğu anlaşılınca iyice emin olan Serdar, basın toplantısıyla bunun örgütün işi olduğunu açıklayınca, işler çığırından çıkar. Serdar’ın operasyonu yürütme durumuna bir türlü alışamayan ekip, Rıza Baba’nın dönmesi için yeni yollar dener. Ama Rıza Baba için geri dönmek göründüğü kadar kolay değildir..

3 Ocak 2013 Perşembe

İntikam 1.Bölüm izle

Kanal D’nin başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç’ın oynadıkları merakla beklenen yeni dizisi "İntikam", 3 Ocak Perşembe akşamı başlıyor. Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan “İntikam”, bir Disney yapımı olan ve Amerika’da ABC televizyonunda izlenme rekorları kıran “Revenge”in uyarlaması olarak ekrana gelmek üzere hakları satın alınmış bir hikaye. İntikam 1.Bölüm izle Dizide, Beren Saat “Yağmur Özden”, Nejat İşler “Rüzgâr Denizci” ve Mert Fırat da “Emre Arsoy” karakterlerini canlandırıyor. Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı “İntikam”ın yapımını ise In D House üstleniyor. Saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan “İntikam”ın konusu şöyle; Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşan bir baba ve küçük bir kız… İntikam dizisi izle Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla bir anda yıkılır. Banka dolandırıcılığıyla suçlanan Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamayınca hapse mahkum olur. Yetimhaneye verilen Derin, uzun yıllar sonra babasının suçsuz olduğunu öğrenir ve sorumlularını affetmek yerine, onlardan intikam almaya karar verir. İsmini Yağmur olarak değiştiren Derin, hesaplaşmak için doğduğu yere geri döner. Üstelik her şeyin sorumlusu Arsoy Ailesi’ne de komşu olur. Babası ile birlikte yaşadıkları eski evini kiralayan Yağmur, oraya taşınmasıyla çocuklukta yaşadığı iyi ve kötü tüm anılar gözünde bir bir canlanır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Yağmur, hiç beklemediği bir anda ise köpeği Çakıl ile karşılaşır. O gittikten sonra köpeğini sahiplenen çocukluk arkadaşı Rüzgar onu tanımasa da Çakıl onu unutmamıştır. Yağmur, önceden tanıdığı arkadaşı Arsoylar’ın organizatörü Aslı sayesinde Şahika Arsoy’un vakıf yararına düzenlediği etkinliğe katılmayı başarır. Sadece Şahika ile tanışmakla kalmaz, onun biricik oğlu Emre ile de partide uzun uzun sohbet etme şansını bulur. Emre daha ilk görüşte Yağmur’dan etkilenir. Yağmur’un intikam listesinin başında ise Şahika’nın en yakın dosttu Leyla vardır. Yağmur, Leyla’nın işini bitirmek için harekete geçerken, onu da bir sürpriz beklemektedir. Partide babasını ve ona kurulan tüm kirli komploları çok iyi bilen biri, Yağmur’un gerçek kimliğini fark eder. Ve bu gizemli kişi intikam yolculuğunda Yağmur’un yanında yer alacaktır. Şahika ise, ailenin güvenlik şefi Adem’den oğlunun yakın ilgi gösterdiği yeni komşuları Yağmur ile ilgili ilginç bir istek de bulunur. İntikam, 3 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de başlıyor. "İNTİKAM YOLCULUĞUNA ÇIKACAKSAN, KENDİN İÇİN DE BİR MEZAR KAZ." Konfüçyüs (MÖ 504) Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar. Adil’in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil’in üzerine yıkmıştır. Adil’e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin’se babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir. Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandırılır. Cezaevindeki Adil’in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin’in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin’e, tüm gerçekleri anlatmak için, günlükler yazar. Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür. Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir. Derin, artık Yağmur Özden olarak, düşmanlarının karşısında. Hiçbiri, Yağmur’un, intikam almak için aralarına sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur’sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. İntikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazır.

Zengin Kız Fakir Oğlan 17.Bölüm izle

Nurhan hafta sonu balığa gitmeyi teklif edince, Mahmut ve Kemal Bey bu konuda uzman olduklarını iddia eder. Kemal ve Mahmut Bey’in balık tutma yarışı birbirinden komik sahnelere yol açar. Öte yandan Mahmut, Kemal Bey’in evinde masraflara ortak olmak ister. Zengin Kız Fakir Oğlan 17.Bölüm izle Kemal Bey’e para teklif edince ikili arasında büyük bir kavga yaşanır. Arada kalan Nurhan işi tatlıya bağlamak için birbirinden tuhaf yollara başvurur. Badire misafir oldukları Serpil Hanımların evinde altın günü yapmak isteyince Sarp ve Rüyam bu duruma itiraz eder. Zengin Kız Fakir Oğlan izle Badire’nin altın günü için yaptığı hazırlık Sarp ve Rüyam’ı çileden çıkarır. Badire’nin altın gününden sonra, evde Serpil Hanım’ın broşu kaybolur. Rüyam ve Sarp, Badire ve arkadaşlarını suçlayınca evde büyük bir kriz patlak verir. , Nurhan bu durumda ailesinin yanında yer alır ve birbirinden duygusal sahneler yaşanır.

Kurtlar Vadisi Pusu 176.Bölüm izle

İçlerindeki haini ortaya çıkarmak isteyen Ak Saçlı, Semih’in yakalanabilmesi için gizli bir emir veriyor. Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli kim? Bir konsolosluk basıp içeridekileri rehin alarak uluslararası bir kriz yaratan Maskeli Fedai, amacına ulaşabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 176.Bölüm izle Gürcistan’da esir düşen Kara ve ekibinin başına büyük dertler açılıyor. Bir kez daha ihtiyarlarla temas etmeyi başaran Leyla’yı şoke eden haber ne olacak? Faruk’u kaçırırlarken vurulan Maskeli Fedai’nin kan örneğini alan Akif, maskelinin kim olduğunu bulmak için kimden yardım isteyecek? Sonunda Maskeli’yle karşı karşıya gelen Abdülhey ve Cahit, nasıl bir sürprizle karşılaşacaklar? Kurtlar Vadisi Pusu izle KURTLAR VADİSİ PUSU'DA MASKELİ ADAM KİM? Faruk"u kaçırırlarken vurulan Maskeli Fedai"nin kan örneğini alan Akif, maskelinin kim olduğunu bulmak için kimden yardım isteyecek? Sonunda Maskeli"yle karşı karşıya gelen Abdülhey ve Cahit, nasıl bir sürprizle karşılaşacaklar?Kurtlar Vadisi'nin 175. bölümünde. İhtiyarların başı Ak Saçlı içlerindeki haini ortaya çıkarmak istiyor. Semih ihtiyarları medyaya ve Polat Alemdar'ın eşi Savcı Leyla'ya bilgi sızdırmıştı. Bunu öğrenen Ak Sakallı Semih'in yakalanabilmesi için gizli bir emir verdi. Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli kim? Bir konsolosluk basıp içeridekileri rehin alarak uluslararası bir kriz yaratan Maskeli Fedai, amacına ulaşabilecek mi? Maskeli fedai kritik operasyonları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli adam kim? Kurtlar Vadisi Pusu'da Fedai olarak adlandırılan maskeli adamın Polat Alemdar olabileceği Vadi sevenlerin yüreğine biraz su serpti. Kurtlar Vadisi Pusu 176.Bölüm Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Abdulhey ile yüz yüze gelen Maskeli adam Polat Alemdar ise yüzünü Abdulhey'e gösterecek mi? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 20 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu ‘nun 175. bölümünde olacak.

Beni Affet 277.Bölüm izle

Kemal ve Bahar düğün hazırlıklarına başlamıştır. Bahar ve Kemal’in nikah haberini alan Handan bu evliliğin Kozan ailesi tarafından da desteklendiğini öğrenince deliye döner. Boşanma karşılığında Berat’ın Kemal’den para aldığını öğrenen Handan’ın aklındaki hain plan nedir? Beni Affet 277.Bölüm izle Cüneyt Feride’ye ondan ve aşkından vazgeçtiğini ispat etmek için her yolu dener. Olanlara inanmak istemeyen Feride Cüneyt’in son hamlesiyle sevdiği adamı tamamen kaybettiğini anlar. Beni Affet izle Yılbaşı sabahı çocuklarından uzak tutmaya çalıştığı Şahin’i evinde bulan Sevgi neye uğradığını şaşırmıştır. Yaşadığından habersiz oldukları babaları Şahin’i çocuklarından uzak tutmaya çalışan Sevgi gerçekleri saklayabilecek midir? , Beni affet 277.bölümüyle 3 ocak perşembe akşamı kaliteli olarak sitemizde yerini alacaktır.

2 Ocak 2013 Çarşamba

Sakarya Fırat 128.Bölüm izle

Sakarya Fırat’ta heyecan fırtınası devam ediyor. Melike parmağı tetikte,elleri titreyerek karar verme aşamasındadır. Sakarya Fırat 128.Bölüm izle Uğur Teğmen ne olduğunu anlamaya çalışırken,hiç beklemedikleri bir ses ikisini de şaşkınlığa uğratır.Halil Bey ise Melike’nin eline silah almasıyla birlikte kendini iyice çaresiz hisseder ve çocuklarının gözü önünde silahı kendi kafasına dayar. Sakarya Fırat izle Diğer taraftan Teo’nun planları bütün Tugayı ve Çeliktepe karakolunu harekete geçirir.Osman, timden iki arkadaşıyla birlikte gizli göreve çıkar ve dağda gördüğü manzara karşısında şoka uğrar.Henüz bu olayı çözememişken,kendisini Jiyan ve grubunun tuzağının içinde bulur. , Atabey’de ise Fatma Kanat, İbrahim’e eve girme yasağı koyar. Sakarya Fırat 128.yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında…

1 Ocak 2013 Salı

Benim İçin Üzülme 9.Bölüm izle

Dizide bu hafta bir ceset bulunacak ve Sinan ile Niyazi de teşhis için çağırılacaklardır. Davut, Hopa'ya gelme kararı alacaktır. Bu karar Buke ve Niyazi için yeni bir sıkıntıya yol açacaktır. Benim İçin Üzülme 9.Bölüm izle Bunun üzerine Melahat ve Enver, Davut'a gerçekleri nasıl anlatacakları konusunda büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır. Irmak, sürpriz bir ziyarette bulunarak kötü olayların başlamasına yol açacaktır. Harun, uzaklara gitme kararı alacaktır. Resul ise işlerinin kötüye gideceğinden dolayı, Harun'un bu kararından dolayı rahatsızlık duyacaktır. Benim İçin Üzülme izle Diğer bölümde ise, Buke ile Niyazi'nin bütün hayalleri Nermin'in evi terk etmesiyle son bulmuştu. Tüm aile Nermin'i bulmak için seferber olmuştu. Nermin'in bulunma çalışmalarına Şahin de destek vermişti. Harun, uzaklara gitme kararı almış, bu da Resul'un şeytani planlar yapmasına sebep olmuştu. Benim için üzülme dizisi 1 ocak salı akşamı 9.bölümüyle sitemizde yerini alacaktır.

Öyle Bir Geçer Zamanki 96.Bölüm izle

Cemile ile Arif arasında yakınlaşma yaşanıyor. Mithat’ın vurulması herkesi şok eder. Ayça, Osman’ın evine giderek onunla yüzleşmek ister. Ne Mete, ne de Cemile’yi dinlemez. Ancak yer yarılıp, sanki Osman içine girmiştir. Ne sağcılar, ne polis, ne de Cemile, Osman’ı bulamaz. Öyle Bir Geçer Zamanki 96.Bölüm izle Carolin ise Hakan’ı elindeki rapor ile sıkıştırmaya devam eder. Yıldırım nikahı ile evlenirlerse böbreğini Zehra’ya verecektir. Zehra ise günden güne güçsüzleşmektedir. Bütün aile uygun böbrek nakli için haber beklemektedir. Cemile’nin beklediği haber Arif’ten gelir. Osman onlara buluşma yeri ve saati verir. Fakat bu çok tehlikelidir. Öyle Bir Geçer Zamanki izle Polis her yere baskın yaparken sağcılar da evi gözetlemektedirler. Mithat’ın cenazesine katılan Mete ise beklediğinin çok ötesinde bir tavırla karşı karşıya kalır. Soner’e ilgi duyan Filiz eve gelir. Bahar’la aralarındaki gerginlik devam etmektedir. Ancak iş için toplantıya giderlerken Soner’in Bahar’ı da yanında getirmesi ortalığın iyice karışmasına neden olur. Ziya ise Bahar’ın peşini bırakmaz. Onu zorla, hazırladığı bir sürpriz için bir yere götürür. Ancak Soner zamanında yetişir ve Ziya’ya müdahale eder. Osman’ın suçsuzluğu kanıtlanana kadar ona saklanacak bir yer bulurlar. Ancak bu durum yüzünden Arif ve Cemile’nin sürekli bir arada görünmeleri, aşk dedikodularının iyice yayılmasına neden olur. Arif ve Cemile arasındaki sürpriz yakınlaşma herkesi çok şaşırtacaktır. Carolin, Hakan’ı karar vermesi için zorlarken, hiç umulmadık biri ikisini uygusuz bir durumda yakalar. Öyle bir geçer zamanki dizisi 1 ocak salı akşamı 96.bölümüyle kesintisiz olarak sizlerle.

20 Dakika 1.Bölüm izle

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum’un başroleri paylaştığı dizi bu akşam Star’da izleyici ile buluşuyor. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un kaleme aldığı 20 Dakika birbirlerini ölesiye seven Ali ve Melek’in aşk öyküsünü anlatıyor. 20 Dakika 1.Bölüm izle Serdar Işık’ın yönettiği Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum başlıca rolleri paylaştığı bu aşk hikayesi için İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar, Cihat Tamer, Ayten Uncuoğlu, Fırat Çelik, Müjde Uzman ve daha bir çok usta isim için biraraya geldi. 20 Dakika izle Hayatları ellerinden kayıp giderken… Ali ve Melek hayatları boyunca bugün ellerinde tuttukları tapu için çalışırlar. Ancak evlerinin en mutlu gecesinde, polisler Melek Halaskar için gelir ve Melek’in hapishaneye varacak yolculuğu başlar. Ali içinse başlayan, hayatının aşkını kurtarma mücadelesidir… Diğer tarafta ise eski belediye başkanı, komadaki oğlunun başında, cinayet zanlısı Melek Halaskar’ın peşini bırakmamaya yemin eder. Acımasız cezaevi muavini, dört duvar arasında Melek’in ensesinden ayrılmaz. İki küçük çocuk, annelerinin yokluğunda babalarından cevap beklerken Ali ise çıkış yolu aramaktadır… Bugüne kadar elleri bile ayrılmayan Ali ve Melek, birbirlerinden uzakta uzun bir yola çıkacaklar. Melek için 20 yıl, Ali için 20 dakika… 20 dakika dizisi ilk bölümüyle bu akşam sitemizde yer alacaktır.

Seksenler 44.Bölüm izle

Rukiye, beli tutulan Fehmi'yi iyileştirmek için bardak çekmeden, şifalı balıklara kadar her yöntemi dener. Bir türlü beli iyileşmeyen Fehmi'ye artık yapılacak tek bir şey kalmıştır. Bel çekmesiyle ünlü olan terzi Hüseyin eve gelecek ve Fehmi'yi iyileştirecektir. Seksenler 44.Bölüm izle Gülden'den gelen ikinci şansı son derece iyi değerlendirmek isteyen Ahmet, Gülden'le konuşacağı konuları önceden çalışmış, büyük buluşma için hazırlıklarını tamamlamıştır. Öte yandan Nazlı'yla aralarındaki gerginliğin sona ermesini isteyen Ergun, Hülya'ya kaset çıkarması için yardım eder. Seksenler izle Karşılığında Hülya'nın Nazlı'yla konuşup aralarında bir şey olmadığını söylemesini ister. Acaba Hülya Nazlı'yla konuşup gerçekleri söyleyecek midir? Aldığı yeni araba Sami'nin başına bela olur. Tüm mahalleli lazım oldukça Sami'nin arabasını kullanmak ister. Arabasını gözünden sakınan Sami için bu durum hiç de hoş değildir. Öte yandan kimlik kontrolüne takılan Susmuş, üzerinden kimlik çıkmayınca karakola götürülür. Susmuş'un sorgu sırasında ne yapacağı merak konusudur. , Seksenler dizisi 1 ocak salı akşamı 44.bölümüyle kaliteli olarak sitemizde yerini alacaktır..